Foto: Shutterstock
Žāvētas gaļas un kartupeļu sacepums sātīgai pusdienu maltītei.
80Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
100 gvārīta gaļa25 gžāvēta gaļa25 gsīpoli15 gskābs krējums200 gkartupeļi120 gtomātu mērce rīvmaize vai siers

Sagatavošana

1

Gabaliņos sagrieztu žāvētu cūkas gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep. Tad pievieno vārītu gaļu (liellopu), skābu krējumu un izmaisa.

2

Kartupeļus ar visu mizu novāra, nomizo, sagriež ripiņās.

3

Kārtām liek ar sviestu izziestā veidnē kartupeļus un gaļu, virsējā kārtā pārliek kartupeļus. Tad pārlej tomātu mērci, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 30—45 minūtes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!