Foto: Shutterstock
Ledusskapī atdzesēta zefīra - cepumu torte jebkura vecuma desertu cienītājam.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

16 cepumi8 zefīri500 gskābs krējums1 ĒKželatīns100 gšokolāde

Sagatavošana

1

Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izšķīdina, pievieno krējumam, izmaisa un liek ledusskapī.

2

Zefīrus sadala pusītēs. Cepamā formā vai uz šķīvja izliek cepumu pamatni. Uz katra cepuma liek zefīra pusīti. Tukšumus aizpilda ar krējuma masu, pārliek ar atlikušajiem zefīriem. Rotā ar izkausētu šokolādi, atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!