Zefīra - cepumu torte
Foto: Shutterstock
2.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
16
16 cepumi
cepumi
8
8 zefīri
zefīri
500 g
500 g skābs krējums
skābs krējums
1 ĒK
1 ĒK želatīns
želatīns
100 g
100 g šokolāde
šokolāde
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Pasaules Virtuve
  • Ledusskapī atdzesēta zefīra - cepumu torte jebkura vecuma desertu cienītājam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izšķīdina, pievieno krējumam, izmaisa un liek ledusskapī.

    Zefīrus sadala pusītēs. Cepamā formā vai uz šķīvja izliek cepumu pamatni. Uz katra cepuma liek zefīra pusīti. Tukšumus aizpilda ar krējuma masu, pārliek ar atlikušajiem zefīriem. Rotā ar izkausētu šokolādi, atdzesē ledusskapī.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form