60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
16 cepumi8 zefīri500 gskābs krējums1 ĒKželatīns100 gšokolāde
Sagatavošana
1
Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izšķīdina, pievieno krējumam, izmaisa un liek ledusskapī.
2
Zefīrus sadala pusītēs. Cepamā formā vai uz šķīvja izliek cepumu pamatni. Uz katra cepuma liek zefīra pusīti. Tukšumus aizpilda ar krējuma masu, pārliek ar atlikušajiem zefīriem. Rotā ar izkausētu šokolādi, atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit