Zefīra - cepumu torte
Foto: Shutterstock
2.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ledusskapī atdzesēta zefīra - cepumu torte jebkura vecuma desertu cienītājam.

Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izšķīdina, pievieno krējumam, izmaisa un liek ledusskapī.

Zefīrus sadala pusītēs. Cepamā formā vai uz šķīvja izliek cepumu pamatni. Uz katra cepuma liek zefīra pusīti. Tukšumus aizpilda ar krējuma masu, pārliek ar atlikušajiem zefīriem. Rotā ar izkausētu šokolādi, atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form