
Loading...
Sastāvdaļas
16
16 cepumi
cepumi8
8 zefīri
zefīri500 g
500 g skābs krējums
skābs krējums1 ĒK
1 ĒK želatīns
želatīns100 g
100 g šokolāde
šokolādeLedusskapī atdzesēta zefīra - cepumu torte jebkura vecuma desertu cienītājam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izšķīdina, pievieno krējumam, izmaisa un liek ledusskapī.
Zefīrus sadala pusītēs. Cepamā formā vai uz šķīvja izliek cepumu pamatni. Uz katra cepuma liek zefīra pusīti. Tukšumus aizpilda ar krējuma masu, pārliek ar atlikušajiem zefīriem. Rotā ar izkausētu šokolādi, atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.