Foto: Shutterstock
Zefīrs ar marmelādi un putukrējumu - super garšīgs un vienkāršs saldais ēdiens.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 mlsaldais krējums 35% zefīrs marmelādes

Sagatavošana

1

Sagriež zefīru gabaliņos, sagriež marmelādi (daudzums kā nu katram pašam garšo).

2

Var likt klāt sagrieztas žāvētas melnās plūmes, bet man personīgi garšo labāk bez tām.

3

Sakuļ putukrējumu, nepievienojot cukuru. Putukrējumu pievieno zefīram un marmelādei un samaisa.

4

Liek trauciņos, atstājot vietu ķīselim.

5

Liek ledusskapī uz pāris stundām (mums vislabāk garšo nākamajā dienā). Pasniedz ar skābenu ķīseli.

6

Sanāk super garšīgs saldais! Un galvenais, ka nav ilgi jātaisa.

* Ja parasti putukrējums desertos bez želatina pievienošanas pēc brīža atsulojas (atlaižas), tad šajā gadījumā, pastāvot ledusskapī kādu stundiņu, tas paliek ciets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!