4.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2 glāze
2 gab.
pēc garšas

Kraukšķīgi zeltainas kartupeļu bumbiņas no Mušmiru ielas recepšu krājumiem. Pasniedz tās kā piedevu pamatēdienam vai baudi ar svaigu krējuma-zaļumu mērci.

Gatavo gardās kartupeļu bumbiņas kopā ar Mušmiru ielas iemītniekiem un smelies arī citas garšīgas idejas viņu Youtube kanālā.

Kartupeļus nomizo, sagriež daivās, pārlej ar ūdeni, pievieno šķipsnu sāls un novāra.

Nokāš ūdeni, pievieno sviestu un sastampā viendabīgā masā. Pievieno pienu un divus olu dzeltenumus. Samaisa vai ar mikseri sakuļ vienadbīgā masā.

Olu baltumus sakuļ vieglās putās. Rīvmaizi ieber šķīvītī.

No kartupeļu masas veido bumbiņas, izmērcē tās olbaltumā, tad apviļā rīvmaizē un vāra sakarsētā eļļā, līdz bumbiņas ir zeltainas un gatavas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form