Zeltainās ķirbju–rauga pankūkas
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
100 g
0,5 kg
200 ml
10 g
2 gab.
naža gals

Ķirbju–rauga pankūkas – izmēģini un pārsteidz mājiniekus!

Raugu atšķaida remdenā pienā. Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu , olas, sāli, cukuru un krējumu.

Ķirbjus sagriež un sautē mīkstus, tad atdzesē, sablendē un , pievieno mīklai, izmaisa un siltumā raudzē 30 minūtes.

Cep sakarsētā sviestā nelielas pankūciņas. Pasniedz ar krējumu.


Iesūtīja:
Bitīt matos

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form