Zeltainās spageti ķirbja pankūkas
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 neliela bļodiņa spageti ķirbja mīkstuma
neliela bļodiņa spageti ķirbja mīkstuma
2
2 olas
olas
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
 
garšvielas un garšaugi
garšvielas un garšaugi
 
olīveļla cepšanai
olīveļla cepšanai
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Dārzeņu ēdieni
  • Pankūkas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Ja iepriekšējās dienas vakariņās krāsnī smaržojis spageti ķirbis, bet ēdājiem nav bijis dukas notiesāt to līdz galam, tad "sausais atlikums" jāliek lietā arī nākamajā dienā. Šoreiz ilgi nebija jālauza galva, ar ko pusdienās pacienāt savu viengadnieci un, protams, arī sevi pašu."

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Spageti ķirbja mīkstumu izkasa no mizas, lai sanāktu skaidiņas. Man sanāca neliela bļodiņa ceptā ķirbja pārpalikumu.

    Ķirbim liek klāt olas, visu samaisa.

    Tad masai pieber šķipsnu sāls, kādu vasarā izkaltētu garšaugu. Mēs šoreiz izmēģinājām raudeni un timiānu. Pēc gaumes var pielikt arī kādu gatavo garšvielu maisījumu, kas paredzēts dārzeņiem.

    Klāt pieliek arī miltus un visu samaisa. Ja masa šķiet pārlieku šķidra, pievieno vēl kādu karoti miltu un iemaisa.

    Uzkarsē pannu, tajā ielej mazliet olīveļļas vai kokosriekstu sviesta, ar aukstā ūdenī apmērcētu karoti liek uz pannas sagatavoto masu un cep pankūciņas, līdz tās no abām pusēm zeltainas.

    Pasniedz ar kādu mērcīti vai skābo krējumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form