Zeltaini apceptas cūkgaļas karbonādes ar ķiplokiem un timiānu
Foto: Shutterstock
0 0
3 porcijas 
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g cūkgaļas karbonāde
cūkgaļas karbonāde
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
2-3
2-3 timiāna zariņi
timiāna zariņi
4-5
4-5 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ar ķiplokiem un timiānu ceptas cūkgaļas karbonādes šķēles ikdienas vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkgaļas karbonādi sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēles un viegli izdauza ar gaļas āmura plakano pusi.

    Lai cepoties šķēles iegūtu apetītlīgi zeltainu nokrāsu, tās apkaisa ar maltas paprikas pulveri – vislabāk kūpinātu.

    Pannā sakarsē taukus vai eļļu, apcep ar naža plakano pusi saplacinātas ķiploka daiviņas zeltainas, izņem no pannas. Uz pannas aromatizētajā eļļa liek gaļas šķēles un 2-3 minūtes apcep no abām pusēm.

    Cepšanas beigās pievieno sviestu, iepriekš apceptos ķiplokus un pāris timiāna zariņus! Sviestu nedrīkst ilgi karsēt, tikai izkausēt – tas piešķir gaļai patīkamu garšu! Kad sviests pievienots, noņem pannu no plīts, uzliek tai vāku un "atpūtina" gaļu 7-10 minūtes.

    Pirms pasniegšanas karbonādes pārkaisa ar sāli un pipariem.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form