Zeltaini hačapuri ar reibinošu aromātu
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. saldētās mīklas plāksnes
saldētās mīklas plāksnes
100 g
100 g pilnpiena biezpiens
pilnpiena biezpiens
2 gab.
2 gab. olas
olas
10 gab.
10 gab. lociņi
lociņi
100 g
100 g Krievijas siers
Krievijas siers
šķipsna
šķipsna sāls ar garšvielām
sāls ar garšvielām
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Šis būs neliels ceļojums Gruzijas garšu pasaulē! "Esmu daudzkārt bijusi Gruzijā un zinu arī pareizo mīklas un pildījuma recepti, bet šoreiz gatavoju no tā, kas atrodams mājās un kas manai ģimenei garšo. Bērniem izveidoju kā pīrādziņus un vīram – kā atvērto hačapuri," stāsta receptes autore, gardēde Inese Dāvidsone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Atlaidini mīklas plāksnes.

    Biezpienu saspaidi ar dakšiņu.

    Pievieno olas, lociņus un sieru.

    Pieber sāli ar garšvielām.

    Mazliet ar rulli pastaipi mīklu un veido formas – pīrādziņus vai kā atvērto hačapuri.

    Atvērtajam plācenim uzliec pildījumu un malas saloki, lai arī tajās ir siers.

    Pīrādziņus un atvērtā hačapuri malas apsmērē ar sakultu olu.

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī, līdz pīrāgi ir zeltaini brūni.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form