40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
20 vistas spārniņi100 mlapelsīnu marmelāde1 citrons4 TKkaltēts timiāns3 ĒKeļļa sāls svaigi matli pipari pēc garšasčili pipari, samalcināti
Sagatavošana
1
Spārniņus noskalo, nosusina, sagriež trīs daļās (pa locītavām, pašus galiņus necepu, tos savāru buljonā un/vai atdodu sunim).
2
Citronu nomazgā, nosusina, ar ļoti asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlēs.
3
Marmelādi sajauc ar citrona šķēlītēm, čili, sāli, pipariem, timiānu, eļļu, liek bļodā pie spārniņiem un kārtīgi izmīca ar rokām lai citrons pašķīst).
4
Liek uz cepamplāts, šauj karstā krāsnī, cep, kamēr sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un cep, kamēr gatavi.
Pasniedz ar kartupeļu biezputru un zaļumiem.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit