
Mazliet citādi vistu spārniņi – marinēti aromātiski pikantajā apelsīnu-čili marmelādē, tie veido gardu, saldskābi asu karameles garoziņu.
Spārniņus noskalo, nosusina, sagriež trīs daļās (pa locītavām, pašus galiņus necepu, tos savāru buljonā un/vai atdodu sunim).
Citronu nomazgā, nosusina, ar ļoti asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlēs.
Marmelādi sajauc ar citrona šķēlītēm, čili, sāli, pipariem, timiānu, eļļu, liek bļodā pie spārniņiem un kārtīgi izmīca ar rokām lai citrons pašķīst).
Liek uz cepamplāts, šauj karstā krāsnī, cep, kamēr sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un cep, kamēr gatavi.
Pasniedz ar kartupeļu biezputru un zaļumiem.
Iesūtīja: Nora