Foto: Vida Press
Mazliet citādi vistu spārniņi – marinēti aromātiski pikantajā apelsīnu-čili marmelādē, tie veido gardu, saldskābi asu karameles garoziņu.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
20 vistas spārniņi100 mlapelsīnu marmelāde1 citrons4 TKkaltēts timiāns3 ĒKeļļa sāls svaigi matli pipari pēc garšasčili pipari, samalcināti

Sagatavošana

1

Spārniņus noskalo, nosusina, sagriež trīs daļās (pa locītavām, pašus galiņus necepu, tos savāru buljonā un/vai atdodu sunim).

2

Citronu nomazgā, nosusina, ar ļoti asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlēs.

3

Marmelādi sajauc ar citrona šķēlītēm, čili, sāli, pipariem, timiānu, eļļu, liek bļodā pie spārniņiem un kārtīgi izmīca ar rokām lai citrons pašķīst).

4

Liek uz cepamplāts, šauj karstā krāsnī, cep, kamēr sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un cep, kamēr gatavi.

Pasniedz ar kartupeļu biezputru un zaļumiem.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!