Zeltaini vistu spārniņi apelsīnu-čili marmelādē
Foto: Vida Press
0 0
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
20
20 vistas spārniņi
vistas spārniņi
100 ml
100 ml apelsīnu marmelāde
apelsīnu marmelāde
1
1 citrons
citrons
3-4 TK
3-4 TK kaltēts timiāns
kaltēts timiāns
2-3 ĒK
2-3 ĒK eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
 
svaigi matli pipari
svaigi matli pipari
pēc garšas
pēc garšas čili pipari, samalcināti
čili pipari, samalcināti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Mazliet citādi vistu spārniņi – marinēti aromātiski pikantajā apelsīnu-čili marmelādē, tie veido gardu, saldskābi asu karameles garoziņu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Spārniņus noskalo, nosusina, sagriež trīs daļās (pa locītavām, pašus galiņus necepu, tos savāru buljonā un/vai atdodu sunim).

    Citronu nomazgā, nosusina, ar ļoti asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlēs.

    Marmelādi sajauc ar citrona šķēlītēm, čili, sāli, pipariem, timiānu, eļļu, liek bļodā pie spārniņiem un kārtīgi izmīca ar rokām lai citrons pašķīst).

    Liek uz cepamplāts, šauj karstā krāsnī, cep, kamēr sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un cep, kamēr gatavi.

    Pasniedz ar kartupeļu biezputru un zaļumiem.

    Iesūtīja: Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form