Foto: Shutterstock
Viekārši gards deserts zemeņu - ābolu ķīselis.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 mljāņogu sula500 gzemenes80 gcukurs1 gab.ābols2 ĒKkartupeļu milti

Sagatavošana

1

Cukuru uzkarsē, pievieno jāņogu sulu un karsē, līdz cukurs izšķīdis.

2

Ābolu nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.

3

Ābolu pievieno sulai un sautē 2-3 minūtes.

4

Masai pievieno nelielā, aukstā ūdens daudzumā izšķīdinātu cieti un uzvāra.

5

Ķīselī ieber nomazgātas zemenes un to atdzesē.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!