30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 mljāņogu sula500 gzemenes80 gcukurs1 gab.ābols2 ĒKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Cukuru uzkarsē, pievieno jāņogu sulu un karsē, līdz cukurs izšķīdis.
2
Ābolu nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.
3
Ābolu pievieno sulai un sautē 2-3 minūtes.
4
Masai pievieno nelielā, aukstā ūdens daudzumā izšķīdinātu cieti un uzvāra.
5
Ķīselī ieber nomazgātas zemenes un to atdzesē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit