Zemeņu aukstā zupa ar biezpiena krēmu
Foto: DELFI
4.0000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l kefīrs
kefīrs
500 g
500 g Valmieras jaunais biezpiens
Valmieras jaunais biezpiens
250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
cukurs
cukurs
300 g
300 g zemenes
zemenes
 
piparmētras
piparmētras
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Zemeņu aukstā zupa laiskai nedēļas nogalei. Un pat tie mazie rakari, kas to vien zina, kā pa šķīvi ņergāties un biezpienu neēst, šito ēd un prasa vēl.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu un saldo krējumu ar mikseri samaisa viendabīgi. Pielej kefīru un pēc garšas pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Liek ledusskapī ~ uz 1 stundu.

    Zemenes (var likt arī vairāk) notīra, sagriež gabaliņos.

    Zupu īsi uzputo vēlreiz ar mikseri, iemaisa ogas un pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

    * garda arī ar mellenēm, avenēm, banāniem.

    Iesūtīja: Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form