Zemeņu biskvīts
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
100 g
150 g

Gardas zemeņu tortes sākas ar zemeņu biskvītu.

Zemenes saspaida vai samaļ gaļas mašīnā un sakuļ ar olu dzeltenumiem un cukuru.

Pievieno olu baltumus un miltus.

Masu aptuveni vienu centimetru biezā kārtā lej formā, kas izklāta ar cepamo papīru.

Cep ne visai karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

Gatavību pārbauda, iedurot koka irbulīti.

Gatavu dekorē ar svaigām ogām. Gatavus dažādos biskvītu veidus var savstarpēji kombinēt, veidojot neparastu torti.

Iesūtīja: Lilita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form