40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lzemenes6 gab.olas100 gcukurs150 gmilti
Sagatavošana
1
Zemenes saspaida vai samaļ gaļas mašīnā un sakuļ ar olu dzeltenumiem un cukuru.
2
Pievieno olu baltumus un miltus.
3
Masu aptuveni vienu centimetru biezā kārtā lej formā, kas izklāta ar cepamo papīru.
4
Cep ne visai karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.
5
Gatavību pārbauda, iedurot koka irbulīti.
6
Gatavu dekorē ar svaigām ogām. Gatavus dažādos biskvītu veidus var savstarpēji kombinēt, veidojot neparastu torti.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit