Foto: Shutterstock
Gardas zemeņu tortes sākas ar zemeņu biskvītu.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 lzemenes6 gab.olas100 gcukurs150 gmilti

Sagatavošana

1

Zemenes saspaida vai samaļ gaļas mašīnā un sakuļ ar olu dzeltenumiem un cukuru.

2

Pievieno olu baltumus un miltus.

3

Masu aptuveni vienu centimetru biezā kārtā lej formā, kas izklāta ar cepamo papīru.

4

Cep ne visai karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

5

Gatavību pārbauda, iedurot koka irbulīti.

6

Gatavu dekorē ar svaigām ogām. Gatavus dažādos biskvītu veidus var savstarpēji kombinēt, veidojot neparastu torti.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!