Zemeņu čatnijs izbaudīšanai ar cieto sieru
Foto: Publicitātes foto
2.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
40 g
40 g rozīnes
rozīnes
50 g
50 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
3 ĒK
3 ĒK medus
medus
1/2 TK
1/2 TK čili pulveris
čili pulveris
250 g
250 g zemenes
zemenes
 
cietais siers 'Džiugas' pasniegšanai
cietais siers 'Džiugas' pasniegšanai
  • Ass un pikants ēdiens
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Īsts baudījums gardēžiem – ar labu vīnu un svaigu franču maizīti!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pirmās 6 sastāvdaļas karsē uz mazas uguns apmēram 15 minūtes.

    Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno katliņa saturam un karsē vēl 10–20 minūtes, līdz masa sabiezē.

    Salej sterilā stikla burkā, ļauj atdzist.

    Izbauda ar cieto sieru "Džiugas".

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form