
Loading...
Sastāvdaļas
40 g
40 g rozīnes
rozīnes50 g
50 g brūnais cukurs
brūnais cukurs2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis3 ĒK
3 ĒK medus
medus1/2 TK
1/2 TK čili pulveris
čili pulveris250 g
250 g zemenes
zemenes cietais siers 'Džiugas' pasniegšanai
cietais siers 'Džiugas' pasniegšanaiĪsts baudījums gardēžiem – ar labu vīnu un svaigu franču maizīti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pirmās 6 sastāvdaļas karsē uz mazas uguns apmēram 15 minūtes.
Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno katliņa saturam un karsē vēl 10–20 minūtes, līdz masa sabiezē.
Salej sterilā stikla burkā, ļauj atdzist.
Izbauda ar cieto sieru "Džiugas".
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.