Zemeņu krušons
Foto: Publicitātes foto

Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").

Zemenes nomazgā*, noņem kauslapiņas un saber kokteiļu krūzē. Pievieno pūdercukuru, piparmētru zariņus, smalki sakapātu ledu un minerālūdeni. Visu sakuļ un salej glāzēs. Pēc vēlēšanās var papildināt ar proseco vai rabarberu šampanieti.

*Ziemas sezonā var izmantot saldētas zemenes. Tās var smalcināt neatlaidinot, turklāt šinī gaidījumā zemenēm nav jāpievieno ledus.

Source

Tasty

Tags

Dansukker Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi Limonāde un kvass Ledus Minerālūdens Piparmētras Pūdercukurs Zemenes
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form