Zemeņu panna cotta ar vaniļas mērci
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").

Zemeņu masu uzvāra, pievieno želejas cukuru, vaniļas cukuru, uzvāra vēlreiz un salej porciju trauciņos. Noliek uz 15 minūtēm, līdz masa sastingusi.

Kārto deserta šķīvī, pārlej ar vaniļas mērci, rotā ar svaigām zemenēm un citiem augļiem.

Vaniļas mērces gatavošana: Saldo krējumu un vaniļas cukuru uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai.

Olu dzeltenumus un balto cukuru ar putojamo slotiņu sakuļ.

Lēnām, tievā strūkliņā olu dzeltenumiem pievieno karstu saldo krējumu.

Kad olu masa ir apradusi ar karstumu, masu vēlreiz karsē līdz tā sāk sabiezēt, tad noņem no uguns un masu pārlej citā traukā, lai apturētu vārīšanās procesu.

Mērci atstāj atdzesēties.

Source

Tasty

Tags

Dansukker Zemenes Bērnu ballītes ēdieni Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Romantiskas vakariņas Ievārījuma cukurs Olas Pūdercukurs Saldais krējums Zemenes Vaniļas cukurs Pasniegt atdzesētu Želejas Vārīšana vidēji
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form