Lieliski piemērots un gards deserts bērnu ballītei!
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

svaigas zemenes baltā šokolāde1 ĒKolas baltums100 gDansukker pūdercukurs ar šokolādes garšu

Sagatavošana

1

Pārbauda, vai zemenes ir tīras un nebojātas. Izvēlas zemenes, kuras var nolikt vertikāli, vai nolīdzina ogu apakšdaļu. Izkausē šokolādi tvaika peldē. Paņem zemeni aiz kātiņa un iemērc izkausētajā šokolādē. Uzliek uz cepamā papīra, lai nožūst.

2

Samaisa olas baltumu un pūdercukuru ar šokolādes garšu, iepilda konditorejas špricē. Ar šprici uzzīmē spociņiem acis un muti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!