Zemeņu un cepumu torte bez cepšanas
Foto: Shutterstock
3.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Zemeņu torte ar cepumiem, kas pagatavojama bez cepšanas.

Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru.

Atsevišķi saputo saldo krējumu (pieber vaniļas cukuru). Sajauc abus kopā, pievieno izšķīdinātu, iepriekš uzbriedinātu želatīnu (es pieliku visu paciņu - 20 gramus).

Tad traukā kārto cepumus, pāri liek olu - krējuma masu, tad sasmalcinātas zemenes (var likt saldētas), virsū atkal kārto cepumus.

Iesūtīja: Tvīnijs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form