Foto: Shutterstock
Zemeņu torte ar cepumiem, kas pagatavojama bez cepšanas.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab.saldais krējums paciņā4 gab.olu dzeltenumi50 gpūdercukurs500 gcepumi15 gželatīns vaniļas cukurs zemenes

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru.

2

Atsevišķi saputo saldo krējumu (pieber vaniļas cukuru). Sajauc abus kopā, pievieno izšķīdinātu, iepriekš uzbriedinātu želatīnu (es pieliku visu paciņu - 20 gramus).

3

Tad traukā kārto cepumus, pāri liek olu - krējuma masu, tad sasmalcinātas zemenes (var likt saldētas), virsū atkal kārto cepumus.

Iesūtīja: Tvīnijs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!