Zemeņu un putukrējuma krēms
Foto: Shutterstock
4.4000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Zemeņu un putukrējuma deserts ir supergards - gatavo, cik gribi, pāri nepaliks nekad!

Zemenes izberž caur sietu vai sablendē, pievieno cukuru, cirona sulu un uzbriedinātu, siltā pienā izšķīdinātu želatīnu.

Saldo krējumu puto, līdz tas kļūst ievērojami biezāks (bet ne stingrās putās). Iemaisa zemenes putukrējumā (var stipri nesajaukt – lai saglabājas krāsu kontrasts) – liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.

Var ēst tādu pašu, bet mūsmājās tas tiek ēsts ar zemeņu ķīseli.

Iesūtīja: Ketrela

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form