Zemeņu un rabarberu sangrija
Foto: Shutterstock
1.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml zemenes
zemenes
1
1 rabarbera kāts
rabarbera kāts
1
1 laims
laims
1
1 apelsīns
apelsīns
3 ĒK
3 ĒK plūškoka sīrups (vai cits sīrups)
plūškoka sīrups (vai cits sīrups)
750 ml
750 ml sauss rozā vīns (vai baltvīns)
sauss rozā vīns (vai baltvīns)
500 ml
500 ml gāzēts ūdens
gāzēts ūdens
50 ml
50 ml brendijs
brendijs
4 ĒK
4 ĒK ledus
ledus
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Svaigēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Zemeņu laikā sangrija jājauc ar zemenēm, klāt liekot arī rabarberu. Zemenes saderēsies ar rozā vai balto vīnu. Sangriju pēc sajaukšanas būtu jānoliek ledusskapī vismaz uz stundu, lai garšas sadraudzējas. Toties, lai sangrija priecīgi sprēgātu pa mēli, pirms pasniegšanas pievieno atdzesētu gāzēto ūdeni, kuru var aizstāt arī ar aukstu šampanieti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Notīra un smalkās ripiņās sagriež rabarbera kātu, liek sangrijas krūkā vai lielā bļodā. Uz pusēm griež zemenes un pievieno rabarberiem. Nomazgā un smalkās šķēlēs sagriež laimu un apelsīnu, liek sangrijas krūkā. Ar koka karoti izmaisa augļus, nedaudz paspaidot apelsīna un laima šķēles.

    Krūzītē samaisa sīrupu ar brendiju un uzlej uz augļiem, pēdējo lej vīnu. Liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu vai ilgāk. Pirms pasniegšanas sajauc ar aukstu gāzēto ūdeni vai šampanieti.

    Ar karoti liek glāzē ledus gabaliņus, augļus, pa virsu lej sangriju. Pasniedz, greznojot ar svaigi pārgrieztu zemeni.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Rabarberi Zemenes
    43596549
    Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
    0
    Apelsīni
    0
    Brendijs
    0
    Laims
    0
    Ledus
    0
    Plūškoka sīrups
    0
    Rabarberi
    0
    Sarkanvīns
    0
    Zemenes
    0
    Pasniegt atdzesētu
    0
    Pusdienas
    0
    Vakariņas
    0
    Svaigēšana
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form