Zemeņu un rabarberu sangrija
Foto: Shutterstock
1.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Zemeņu laikā sangrija jājauc ar zemenēm, klāt liekot arī rabarberu. Zemenes saderēsies ar rozā vai balto vīnu. Sangriju pēc sajaukšanas būtu jānoliek ledusskapī vismaz uz stundu, lai garšas sadraudzējas. Toties, lai sangrija priecīgi sprēgātu pa mēli, pirms pasniegšanas pievieno atdzesētu gāzēto ūdeni, kuru var aizstāt arī ar aukstu šampanieti.

Notīra un smalkās ripiņās sagriež rabarbera kātu, liek sangrijas krūkā vai lielā bļodā. Uz pusēm griež zemenes un pievieno rabarberiem. Nomazgā un smalkās šķēlēs sagriež laimu un apelsīnu, liek sangrijas krūkā. Ar koka karoti izmaisa augļus, nedaudz paspaidot apelsīna un laima šķēles.

Krūzītē samaisa sīrupu ar brendiju un uzlej uz augļiem, pēdējo lej vīnu. Liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu vai ilgāk. Pirms pasniegšanas sajauc ar aukstu gāzēto ūdeni vai šampanieti.

Ar karoti liek glāzē ledus gabaliņus, augļus, pa virsu lej sangriju. Pasniedz, greznojot ar svaigi pārgrieztu zemeni.

Source

Tasty

Tags

Rabarberi Zemenes Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi Apelsīni Brendijs Laims Ledus Plūškoka sīrups Rabarberi Sarkanvīns Zemenes Pasniegt atdzesētu Pusdienas Vakariņas Svaigēšana viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form