Zemenes ar putukrējumu
Foto: DELFI
4.4000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Viss ģeniālais šai pasaulē ir ļoti vienkāršs - piemēram, šis vasarīgais deserts! Zemeņu vietā var izmantot arī avenes, mellenes vai jebkuras citas ogas, kas pašiem garšo. Ja vien pa rokai ir svaigas (vai arī saldētas, bet atlaidinātas) ogas, saldais krējums un nedaudz cukura, saldēdienu var pagatavot burtiski piecās minūtēs.

Zemenes noskalo, noņem kauslapas un sablendē. Ogām var likt klāt cukuru, tomēr labāk neaizrauties, jo šajā desertā saldam jābūt putukrējumam.

Saldajam krējumam pievieno cukuru, ja vēlas - arī nedaudz vaniļas cukuru. Sakuļ stingrās putās un pasniedz kopā ar sablendētajām ogām.

Tas arī viss!

Comment Form