Zemenes ar putukrējumu
Foto: DELFI
4.3333 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g zemenes
zemenes
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
1,5 TK
1,5 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Viss ģeniālais šai pasaulē ir ļoti vienkāršs - piemēram, šis vasarīgais deserts! Zemeņu vietā var izmantot arī avenes, mellenes vai jebkuras citas ogas, kas pašiem garšo. Ja vien pa rokai ir svaigas (vai arī saldētas, bet atlaidinātas) ogas, saldais krējums un nedaudz cukura, saldēdienu var pagatavot burtiski piecās minūtēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zemenes noskalo, noņem kauslapas un sablendē. Ogām var likt klāt cukuru, tomēr labāk neaizrauties, jo šajā desertā saldam jābūt putukrējumam.

    Saldajam krējumam pievieno cukuru, ja vēlas - arī nedaudz vaniļas cukuru. Sakuļ stingrās putās un pasniedz kopā ar sablendētajām ogām.

    Tas arī viss!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form