Ziedkāpostu karijs ar tomātiem, zirnīšiem un Indijas riekstiem
Foto: Shutterstock
3.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g mazās galviņās sadalīti ziedkāposti
mazās galviņās sadalīti ziedkāposti
120 g
120 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
30 g
30 g konservētas sarkanās pupiņas
konservētas sarkanās pupiņas
40 g
40 g zaļie zirnīši
zaļie zirnīši
1 ĒK
1 ĒK rozīnes
rozīnes
1 TK
1 TK karijs
karijs
 
lociņi
lociņi
2 ĒK
2 ĒK smalcināti Indijas rieksti
smalcināti Indijas rieksti
100 g
100 g vārīti brūnie rīsi
vārīti brūnie rīsi
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Recepte gavēņa laikam - sātīgs ziedkāpostu karijs ar Indijas riekstiem, pupiņām, zirnīšiem un rozīnēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dārzeņus un rozīnes liek katliņā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu. Pievieno kariju un sautē uz vidējas liesmas 15-20 minūtes, līdz ziedkāposti ir mīksti.

    Pasniedz ar rīsiem, bagātīgi pārkaisot ar sīpollociņiem un smalcinātiem Indijas riekstiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form