Foto: Shutterstock
Recepte gavēņa laikam - sātīgs ziedkāpostu karijs ar Indijas riekstiem, pupiņām, zirnīšiem un rozīnēm.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
300 gmazās galviņās sadalīti ziedkāposti120 gkonservēti tomāti30 gkonservētas sarkanās pupiņas40 gzaļie zirnīši1 ĒKrozīnes1 TKkarijs lociņi2 ĒKsmalcināti Indijas rieksti100 gvārīti brūnie rīsi

Sagatavošana

1

Dārzeņus un rozīnes liek katliņā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu. Pievieno kariju un sautē uz vidējas liesmas 15-20 minūtes, līdz ziedkāposti ir mīksti.

Pasniedz ar rīsiem, bagātīgi pārkaisot ar sīpollociņiem un smalcinātiem Indijas riekstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!