Sviestu un cukuru uzkarsē un maisa, kamēr cukurs izkūst.
Piejauc žāvētos augļus (sagrieztus), rozīnes, sasmalcinātus riekstus, sagrieztu citronu, garšvielas. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un piejauc ūdeni, rumu, olas, miltus.
Liek ar cepamo papīru izklātā formā, cep 160°C karstumā 90 min.
Mazliet padzesē, izņem no formas, vēl siltu pārziež ar aprikožu džemu.
Atdzisušu pārklāj ar marcipāna masu, sajauktu ar rumu un cukuru (izrullē).
Marcipāna pārpalikumiem piejauc konditorejas krāsu un izspiež zvaigznītes, gar malām izveido bumbiņas ar cukura pērlītēm.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit