Ziemassvētku nakts - biskvīta kūka ar tumšās šokolādes glazūru.

Olas ar cukuru un margarīnu saputo mikserī, lai veidotos viendabīga masa.

Pievieno miltus un cepamo pulveri, iecilā sarīvētu šokolādi. Mīklu lej ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā veidnē un cep 180 grādu temreratūrā karstā cepeškrāsnī 45 minūtes.

Saldo krējumu uzsilda, pievieno sadrupinātas piparkūkas un tumšo šokolādi. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Krēmu klāj uz atdzesēta biskvīta, pārlej ar izkausētu tumšo sokolādi un rotā ar kokteiļu ķiršiem.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!