Tasty
0 0
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
7 gab.
7 gab. olas
olas
300 g
300 g cukurs
cukurs
300 g
300 g margarīns
margarīns
500 g
500 g milti
milti
30 g
30 g cepamais pulveris
cepamais pulveris
150 g
150 g šokolāde
šokolāde
Krēmam:
100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums
200 g
200 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
 
sadrupinātas piparkūkas
sadrupinātas piparkūkas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ziemassvētku nakts - biskvīta kūka ar tumšās šokolādes glazūru.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas ar cukuru un margarīnu saputo mikserī, lai veidotos viendabīga masa.

    Pievieno miltus un cepamo pulveri, iecilā sarīvētu šokolādi. Mīklu lej ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā veidnē un cep 180 grādu temreratūrā karstā cepeškrāsnī 45 minūtes.

    Saldo krējumu uzsilda, pievieno sadrupinātas piparkūkas un tumšo šokolādi. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Krēmu klāj uz atdzesēta biskvīta, pārlej ar izkausētu tumšo sokolādi un rotā ar kokteiļu ķiršiem.

    Iesūtīja: Lilita

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form