Ziemassvētku pica eglītes formā
Foto: Publicitātes attēls
5.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
130 g
130 g picas mīkla
picas mīkla
100 g
100 g pesto
pesto
50 g
50 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
50 g
50 g paprika
paprika
50 g
50 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
12
12 konservēta ananasa gabaliņi
konservēta ananasa gabaliņi
30 g
30 g BBQ mērce
BBQ mērce
5
5 ķirštomāti
ķirštomāti
 
spinātu lapiņas
spinātu lapiņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Picas un karstmaizes
  • Strauji tuvojas gada nogale, kas saistās ar gada skaistākajiem svētkiem. Ziemassvētkos nereti vienuviet sapulcējas visa saime, un bagātīgi klāts galds ir neatņemama šī priekpilnā notikuma sastāvdaļa. Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna "Pica Rīga" pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo picas mīklu, piemēram, sekojot šai receptei.

    Izrullē mīklu, izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu – ar BBQ mērci.

    Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.

    Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4–5 minūtēm. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form