Ziemassvētku punšs
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ziemassvētku punšs - tiem, kas sasnieguši 18.

Katlā ielej sarkanvīnu un ūdeni. Pievieno 1 apelsīna sulu.

Tad sagrieztu ripiņās apelsīnus un citronus un pārējās sastāvdaļas, izņemot liķieri.

Punšu liek vārīties, kad uzvārās noņem no uguns un pielej liķieri.

Lej karstumizturīgās krūzes vai glāzēs un pasniedz.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form