Foto: Shutterstock
Ziemassvētku punšs - tiem, kas sasnieguši 18.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 lsarkanvīns5 lūdens1 gab.apelsīna sula krustnagliņas2 gab.apelsīni2 gab.citroni6 ĒKcukurs vai medus1 gab.kanēļa standziņa2 TKsvaigi rīvēts ingvers2 ĒKapelsīnu-ķiršu liķieris

Sagatavošana

1

Katlā ielej sarkanvīnu un ūdeni. Pievieno 1 apelsīna sulu.

2

Tad sagrieztu ripiņās apelsīnus un citronus un pārējās sastāvdaļas, izņemot liķieri.

3

Punšu liek vārīties, kad uzvārās noņem no uguns un pielej liķieri.

4

Lej karstumizturīgās krūzes vai glāzēs un pasniedz.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!