Zirņu miltu pankūkas ar kūpinātu vistu un krēmsieru
Foto: Fotofabrika.lv
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
MĪKLAI
150 g
150 g zirņu milti
zirņu milti
450 ml
450 ml ūdens
ūdens
1
1 ola
ola
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
PILDĪJUMAM
150 g
150 g kūpināta vista
kūpināta vista
200 g
200 g bezpiedevu krēmsiers vai rikota
bezpiedevu krēmsiers vai rikota
2-3 ĒK
2-3 ĒK skābs krējums
skābs krējums
pēc garšas
pēc garšas puravs
puravs
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Šīs pankūkas labi garšo, kad ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Ir tikai viens bet – pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu piegaršu un saldais pildījums šeit īsti neder," tā recepti iesaka "Pipars" ēdienu blogeris Rojs.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo mīklu. Olu iesit bļodā, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un pēc garšas sāli.

    Uzkarsē pannu un izcep pankūkas, apgrozot tās no abām pusēm.

    Pildījumam sajauc krēmsieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puraviem. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

    Atdzesētas pankūkas sapilda, sarullē un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form