Zirņu miltu pankūkas ar kūpinātu vistu un krēmsieru
Foto: Fotofabrika.lv
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

"Šīs pankūkas labi garšo, kad ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Ir tikai viens bet – pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu piegaršu un saldais pildījums šeit īsti neder," tā recepti iesaka "Pipars" ēdienu blogeris Rojs.

Gatavo mīklu. Olu iesit bļodā, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un pēc garšas sāli.

Uzkarsē pannu un izcep pankūkas, apgrozot tās no abām pusēm.

Pildījumam sajauc krēmsieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puraviem. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Atdzesētas pankūkas sapilda, sarullē un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form