šķelto zirņu biezzupa
Foto: Adam S / cc
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīga zirņu biezzupa ar saldo krējumu - drēgnajiem rudens vakariem.

Iepriekš nomērcētus zirņus ūdenī izvāra mīkstus un ar blenderi sastrādā biezenī.

Sīpolus un pētersīļus sīki sagriež un apcep sviestā. Pievieno miltus un izkarsē.

Katliņā liek zirņu biezeni, ar miltiem apceptos dārzeņus. Atšķaida ar verdošu ūdeni līdz vajadzīgajai konsistencei.

Pievieno buljona koncentrātu un visu uzvāra. Iemaisa saldo krējumu un zupu uzkarsē.

Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form