4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātri pagatavojama zirņu biezzupa.

Kubiņos sagrieztu baltmaizi apcep sviestā. 50 g speķa sagriež strēmelēs un sacep.

Katliņā nelielā ūdens daudzumā liek 50 g sakapāta speķa un sakapātus sīpolus, izsautē.

Pievieno zirnīšus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pārlej ar ūdeni, vāra mīkstus.

Ar blenderi sakuļ viendabīgā masā. Pielej nedaudz ūdens, pievieno krējumu un sāli, maisot uzkarsē.

Šķīvjos liek sacepto speķi un grauzdiņus.

Iesūtīja:
Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form