Foto: Shutterstock
Garda zivju frikadeļu zupa.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
50 gsviests2 gab.sīpoli4 burkāni800 gkartupeļi2.5 lūdens FRIKADELĒM:800 gzivis100 gžāvēts vai svaigs speķis100 gbaltmaize1 gab.ola1 gab.sīpols1 ĒKmilti

Sagatavošana

1

Notīrītām zivīm izņem asakas, izmaļ vairākas reizes gaļasmašīnā (blenderī) kopā ar sīpolu, speķi, nomērcētu baltmaizi, pieliek olu, sāli, miltus. Labi samīca. Izveido mazas frikadelītes.

2

Asakas savāra ūdenī ar garšvielām, izkāš. Katliņā sviestā apcep smalki sagrieztus sīpolus, uzlej šķidrumu, uzvāra. Tajā liek sagrieztus burkānus, pēc kādām 15 minūtēm pievieno kartupeļus, vāra gandrīz gatavus. Pieliek frikadeles un vāra līdz frikadeles gatavas. Gatavai zupai pievieno sasmalcinātus zaļumus.

Pasniedz ar krējumu.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!