Zivju kotletes sēņu–siera pildījumu
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Īpaši izsmalcinātas pildītas zivju kotletes ar gardu sēņu–siera pildījumu.

Zivju fileju samaļ, pēc tam samaļ krējumā izmērcētu baltmaizi.

Zivju masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu, labi samīca, izveido 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido kotletes un cep sākumā eļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī neilgu brīdi, lai tās būtu sulīgākas.

Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un sēnes apcep sviestā, pieliek sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form