Zivju kotletes sēņu–siera pildījumu
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g zivs fileja (līdaka, zandarts, menca vai sudrabotais heks)
zivs fileja (līdaka, zandarts, menca vai sudrabotais heks)
2 šķēles
2 šķēles baltmaize
baltmaize
2 ĒK
2 ĒK saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
 
eļļa
eļļa
 
rīvmaize
rīvmaize
Pildījumam:
100 g
100 g sēnes
sēnes
100
100 siers
siers
1
1 sīpols
sīpols
1 TK
1 TK sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Īpaši izsmalcinātas pildītas zivju kotletes ar gardu sēņu–siera pildījumu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zivju fileju samaļ, pēc tam samaļ krējumā izmērcētu baltmaizi.

    Zivju masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu, labi samīca, izveido 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido kotletes un cep sākumā eļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī neilgu brīdi, lai tās būtu sulīgākas.

    Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un sēnes apcep sviestā, pieliek sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form