60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gzivs fileja (līdaka, zandarts, menca vai sudrabotais heks)2 šķēlesbaltmaize2 ĒKsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari eļļa rīvmaize PILDĪJUMAM:100 gsēnes100 siers1 sīpols1 TKsviests pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Zivju fileju samaļ, pēc tam samaļ krējumā izmērcētu baltmaizi.
2
Zivju masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu, labi samīca, izveido 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido kotletes un cep sākumā eļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī neilgu brīdi, lai tās būtu sulīgākas.
3
Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un sēnes apcep sviestā, pieliek sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit