Zivs kotletes pusdienu vai vakariņu reizei.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gzivis4 šķēlesbaltmaize1 gab.ola50 mlpiens1 tējkarotesviests1 gab.sīpols1 ēdamkaroterīvmaize pēc garšasmaltie pipari, sāls, garšvielas eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Notīrītām zivīm izņem asakas un atdala ādu, filejas kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sasmalcinātu sīpolu divas reizes samaļ.

2

Samaltajai masai pievieno olu, sāli, piparus, atlikušo pienu un rokām labi izmīca.

3

No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā eļļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!