Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojamas zivs kroketes ar sieru.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gzivs fileja1 šķēlesakaltusi baltmaize4 ĒKpiens2 gab.olas2 ĒKrīvēts siers2 ĒKrīvmaize malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās.

2

Maizi iemērc pienā.

3

Ja zivs filejai ir tumša, bieza āda, tad to noņem.

4

Maizei nospiež lieko pienu un kopā ar fileju izmaļ gaļas mašīnā.

5

Samaltajai masai pievieno olu dzeltenumus, rīvētu sieru, piparus un sāli. Masu samīca un veido nelielas bumbiņas - kroketes.

6

Kroketes apviļā sakultā baltumā, tad rīvmaizē un cep 5 - 7 minūtes 190*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!