Zivju pirkstiņu sacepums ar kartupeļiem un sīpoliem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. kartupeļi
kartupeļi
10 gab.
10 gab. zivju pirkstiņi
zivju pirkstiņi
1 gab.
1 gab. sīpoli
sīpoli
1 gab.
1 gab. tomāti
tomāti
  • Zivju un jūras produktu sacepumi
  • Kartupeļu sacepumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Reiz neizsakāmi sakārojās nopirkt zivju pirkstiņus. Uzcepu uz pannas, apēdu ar maizi un vairs negribēju uz to pusi skatīties. Bet saldētavas revidēšanas laikā liku cepeškrāsni pie darba un sacepu zivju pirkstiņus ar dārzeņiem. Rezultāts nebija peļams," ar gardā sacepuma recepti iepazīstina Juta, kas piedalās recepšu konkursā "Sīpolu ceļš".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ietauko cepamo trauku ar sviestu, kā pirmo kārtu liek plāni saēvelētas jauno kartupeļu šķēlītes, apkaisa tās ar pipariem un sāli. Virsū kārto neatsaldētus zivju pirkstiņus.

    Zivju pirkstiņu sacepums ar kartupeļiem un sīpoliem
    Foto: Privātais arhīvs

    Pārklāj ar sīpolu ripiņām un tomātiem. Noteikti var izmantot konservētos tomātus, tad sacepums būs daudz sulīgāks.

    Zivju pirkstiņu sacepums ar kartupeļiem un sīpoliem
    Foto: DELFI

    Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) 40 minūtes. Izvēlējos nepārkaisīt sacepumu ar sarīvētu sieru, bet to noteikti var un pat vajag darīt! Tad jāpacep vēl 5 minūtes, lai siers izkustu.

    Ēd karstu uzreiz pēc izvilkšanas no krāsns.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form