Zivju pirkstiņu vraps
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda pusdienu pārtraukuma uzkoda, kuru līdzņemšanai uz darbu var sagatavot arī iepriekšējā vakarā.

Ja vēlies tartara mērci pagatavot mājās, lūk recepte!

Sakarsē pannu ar eļļu un izcep zivju pirkstiņus, ļauj nedaudz atdzist.

Ja vēlas vrapu iesaiņot līdzņemšanai, tad pirkstiņus atdzesē pilnībā.

Uz pannas vai mikroviļņu krāsnī sasilda tortilju.

Tās centrā liek tartara mērci, pa virsu kārto salātus, beigās uzliekot zivju pirkstiņus.

Satin vrapu. Vēlies zināt, kā pareizi satīt vrapu? Skaties šeit!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form