Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Garda pusdienu pārtraukuma uzkoda, kuru līdzņemšanai uz darbu var sagatavot arī iepriekšējā vakarā.

Ja vēlies tartara mērci pagatavot mājās, lūk recepte!

10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 tortilja2 ĒKtartara mērce smalcināti lapu salāti4 zivju pirkstiņi

Sagatavošana

1

Sakarsē pannu ar eļļu un izcep zivju pirkstiņus, ļauj nedaudz atdzist.

2

Ja vēlas vrapu iesaiņot līdzņemšanai, tad pirkstiņus atdzesē pilnībā.

3

Uz pannas vai mikroviļņu krāsnī sasilda tortilju.

4

Tās centrā liek tartara mērci, pa virsu kārto salātus, beigās uzliekot zivju pirkstiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!