60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
svaigs lasis sīpoli smaržīgie pipari pētersīļa sakne marinēti, sālīti vai skābēti gurķi tomātu pasta garšvielas olīvas citroni
Sagatavošana
1
Lasi kopā ar sīpoliem un pipariem uzvāra 5 minūtes, vai kamēr zivis mīkstas.
2
Buljonu nokāš, zivs gaļu izloba un atliek atsevišķā trauciņā.
3
Apcep sīpolus un sasmalcinātu pētersīļa sakni, liek buljonā vārīties uz lēnas uguns.
4
Uz pannas sautē salmiņos sagrieztu gurķi, pieliek tomātu pastu un vēl mazliet pasautē.
5
Pieliek buljonam sautēto gurķīti, labi daudz garšvielas un izlobīto zivi. Ļauj tam visam vēl pavārīties.
6
Olīvas var likt zupā vai arī pasniedzot. Pasniedzot liek vēl krējumu un citrona šķēlīti.
Var likt arī salmiņos sagrieztus kartupeļus un apceptus rīvētus burkānus.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit