Foto: Shutterstock
Ātrais zivju soļankas variants - ar lasi.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

svaigs lasis sīpoli smaržīgie pipari pētersīļa sakne marinēti, sālīti vai skābēti gurķi tomātu pasta garšvielas olīvas citroni

Sagatavošana

1

Lasi kopā ar sīpoliem un pipariem uzvāra 5 minūtes, vai kamēr zivis mīkstas.

2

Buljonu nokāš, zivs gaļu izloba un atliek atsevišķā trauciņā.

3

Apcep sīpolus un sasmalcinātu pētersīļa sakni, liek buljonā vārīties uz lēnas uguns.

4

Uz pannas sautē salmiņos sagrieztu gurķi, pieliek tomātu pastu un vēl mazliet pasautē.

5

Pieliek buljonam sautēto gurķīti, labi daudz garšvielas un izlobīto zivi. Ļauj tam visam vēl pavārīties.

6

Olīvas var likt zupā vai arī pasniedzot. Pasniedzot liek vēl krējumu un citrona šķēlīti.

Var likt arī salmiņos sagrieztus kartupeļus un apceptus rīvētus burkānus.

Iesūtīja:
Envija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!