Zivs ikru salāti ar maizi vai kartupeļiem
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
1 gab.
0,5 tase
2 gab.

Atjautīgs veids, kā "pagarināt" dārgo delikatesi – zivs ikrus.

Maizi izmērcē, nogriež garoziņu un sadrupina. Samaisa ar ikriem.

Lēnām pievieno eļļu un citrona sulu, masu nepārtraukti maisot. Var pievienot mazliet piparu.

Pasniedz uz nelieliem šķīvjiem, garnē ar olīvām vai kaperiem.

Maizes vietā var izmantot 4-5 vidēja lieluma kartupeļus (vārīti un saberzti). Var pievienot sīpolu vai 2 ķiploka daiviņas (sasmalcinātas).

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form