Liellopa gaļas karpačo ar Parmezānu un rukolas salātiem
Foto: Publicitātes foto
4.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Spocīga un Visu svēto dienai piemērota maltīte – liellopa gaļas karpačo ar interesantiem un nedaudz pikantiem salātiem. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Baltic Beach Hotel & SPA" restorāna "Caviar Club" šefpavāre Olesja Kisļicka.

Ņem liellopa fileju, notīra, ietin pārtikas plēvē un ieliek saldētavā apmēram uz sešām stundām.

Gatavo Cipriani mērci – sastampā kaperus, anšovus, ķiplokus, pievieno Dižonas sinepes, Vorčesteras mērci, citronu sulu. Samaisa olu dzeltenumus, pievieno jau sajaukto masu olu dzeltenumiem un, ātri maisot, pamazām pielej olīveļļu, līdz iegūta sviesta konsistence.

Pēc vēlēšanās pievieno trifeļu eļļu. Maisa intensīvi, lai eļļa nenoslāņojas.

Ņem rukolu, pievieno tai svaigus, sagrieztus šampinjonus, rīvētu Parmezāna sieru, visu samaisa ar mērci.

Uzliek salātus uz šķīvja, plānās šķēlēs sagriež sasaldēto gaļu un liek pa virsu salātiem.

Aplej ēdienu ar olīveļļu, pārkaisa ar Parmezāna sieru un pievieno melnos piparus.

Labu apetīti!

Comment Form