Zupa ar kūpinātu gaļu un konservētām pupiņām
Foto: Veronika Ļevša
3.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400-500 g
400-500 g kūpinātas cūkas ribiņas
kūpinātas cūkas ribiņas
4-5
4-5 kartupeļi
kartupeļi
2
2 burkāni
burkāni
1
1 sīpols
sīpols
3
3 bundžas konservētu pupiņu
bundžas konservētu pupiņu
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2
2 lauru lapas
lauru lapas
6
6 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
PASNIEGŠANAI
 
skābs krējums
skābs krējums
 
zaļumi
zaļumi
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • "Garda pupiņu zupa vakariņām – kas gan var būt labāks par šo?!" tā recepti piesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu liek katlā, pievieno sīpolu, lauru lapas, piparus un sāli. Visu pārlej ar ūdeni un vāra uz nelielas liesmas aptuveni pusotru stundu.

    Pa to laiku nomizo un sagriež kubiņos kartupeļus un burkānus. Burkānus pannā uzkarsētā eļļā nedaudz apcep.

    Kad gaļa ir gatava, buljonu izkāš caur sietu, lej atpakaļ katlā. Gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos un liek buljonā.

    Pievieno burkānus un kartupeļus, vāra minūtes 10, pievieno konservētās pupiņas ar visu šķidrumu un turpina karsēt. Kad zupa sāk burbuļot, tā ir gatava.

    Lej šķīvjos, pievieno skābo krējumu, kapātus zaļumus un bauda.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form