Zupa ar kūpinātu gaļu un konservētām pupiņām
Foto: Veronika Ļevša
3.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Garda pupiņu zupa vakariņām – kas gan var būt labāks par šo?!" tā recepti piesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Gaļu liek katlā, pievieno sīpolu, lauru lapas, piparus un sāli. Visu pārlej ar ūdeni un vāra uz nelielas liesmas aptuveni pusotru stundu.

Pa to laiku nomizo un sagriež kubiņos kartupeļus un burkānus. Burkānus pannā uzkarsētā eļļā nedaudz apcep.

Kad gaļa ir gatava, buljonu izkāš caur sietu, lej atpakaļ katlā. Gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos un liek buljonā.

Pievieno burkānus un kartupeļus, vāra minūtes 10, pievieno konservētās pupiņas ar visu šķidrumu un turpina karsēt. Kad zupa sāk burbuļot, tā ir gatava.

Lej šķīvjos, pievieno skābo krējumu, kapātus zaļumus un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form