Minestrone makaronu zupa ar redīsiem, cukīni un fenheli
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pavasara vēsmas zupas šķīvī – gardā makaronu zupa minestrone. Plaukstošo gadalaiku šķīvī izgaršot palīdzēs ne vien redīsi un cukīni, bet arī fenhelis un nedaudz svaigu pētersīļu.

Zupas katlā uzkarsē eļļu un saber sasmalcinātu sīpolu, seleriju, fenheļa gabaliņus un ķiplokus. Visu apcep aptuveni 7-8 minūtes, līdz sastāvdaļas mīkstas.

Pēc tam pieber makaronus, un visu pārlej ar karsto dārzeņu buljonu. Ļauj zupai sākt burbuļot, tad vāra tik ilgi, cik norādīts uz makaronu iepakojuma.

Kad līdz gatavošanas beigām atlikušas divas minūtes, plīts liesmu samazina. Pievieno atlikušās sastāvdaļas – zaļās pupiņas, konservētās pupiņas, smalkās šķēlītēs sagrieztus cukīni un redīsus. Zupu vāra vēl 3-4 minūtes, līdz tā gatava.

Pasniedz, kamēr vēl karsta, zupu šķīvī garnējot ar pētersīļiem. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form