close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Dārzeņu zupas

Dārzeņu zupas

Array ( [id] => 52227809 [title] => Aukstā zupa kaloriju skaitītājiem [lead] => "Pēc karstas dienas pie jūras aukstā zupa ir tas ēdiens, ko visvairāk kārojas nobaudīt. Un, kurš gan neprot to pagatavot! Tomēr katram ir sava mīļākā recepte. Manā nav ne desas, ne gaļas, ne kartupeļu," tā recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/auksta-zupa-kaloriju-skaititajiem.d?id=52227809 [picture_alt] => Aukstā zupa kaloriju skaitītājiem [publish_date] => 2020-06-19 09:30:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/MOWu0DQ5dEA/jolo-virtuve-329-52227823.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/dtcFL2yMa40/jolo-virtuve-329-52227825.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yPlz7gU3a2o/jolo-virtuve-329-52227825.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/9oHsy22ZLJI/jolo-virtuve-329-52227823.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CT2DzLTXvSY/jolo-virtuve-329-52227815.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TeCiALJlGqQ/jolo-virtuve-329-52227823.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Uh-LwhJ2rEY/jolo-virtuve-329-52227821.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/fgoNzqSlkek/jolo-virtuve-329-52227817.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aukstā zupa kaloriju skaitītājiem 

Array ( [id] => 52003195 [title] => Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē [lead] => "Bridžitas slavenā zupa filmā iekrāsojās zila no dzijas, ar ko viņa bija apsējusi puravus. Manējā savu krāsu ieguvusi no sarkanajiem kāpostiem," teic receptes autore, veģetārās skolas "Vegus" dibinātāja Dita Lase. Neskatoties uz neparasto krāsu, šī krēmzupa patiesībā ir ļoti garšīga. Pagatavo to un pārsteidz ģimeni! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/zila-kremzupa-ar-zilo-sieru-bridzitas-dzonsas-gaume.d?id=52003195 [picture_alt] => Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē [publish_date] => 2020-03-26 12:54:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/szDOP0qhKqM/91f4e5e7c830cd1200-52003331.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Sq3izJjr5v0/91f4e5e7c830cd1200-52003331.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/42GXsRZp5kk/91f4e5e7c830cd1200-52003331.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/lvzWV6tUyZU/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/psYQQ6Mufe4/91f4e5e7c830cd1200-52003321.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/O63vfFP9QQU/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qxr_ZWBJR50/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/S1dnOroSrJk/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē 

Array ( [id] => 48564195 [title] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [lead] => Ļoti garšīga un vienkārši pagatavojama gavēņa laika zupa. Izvāri lielo katlu un mielojies trīs dienas no vietas! Noderēs arī pirmsalgas dienām, jo tās sastāvdaļas ir ļoti lētas un visiem pieejamas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-gavena-laika-zupa-ar-grubam-un-skeltajiem-zirniem.d?id=48564195 [picture_alt] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [publish_date] => 2020-03-02 16:45:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/bq9AzskZOsU/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/V6W0nhmSFvo/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OKy6Esj91QI/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/n6V3AbeK-ZA/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2Ir_iNc6AgQ/87b9458b5214d48613-48564199.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bl6tazLz9wc/87b9458b5214d48613-48564201.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/I2WSUJl4MVc/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZQ2uZhgsBxU/87b9458b5214d48613-48564205.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem 

Array ( [id] => 47046031 [title] => Sācies Lielais gavēnis – no kā atteikties un ko ēst: 10 recepšu kolekcijas iedvesmai [lead] => Kristīgajā pasaulē Pelnu trešdiena, kas šogad iekrīt 26. februārī, iezīmē Lielā gavēņa sākumu – 40 dienas atturības, kas ilgst līdz Lieldienām. Gavēņa laikā ticīgie un ne tikai atsakās ne vien no pārmērībām ēdiena ziņā, bet arī citiem kārdinājumiem. Tā galvenais uzsvars tiek likts uz atdzimšanu un atjaunošanos. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/sacies-lielais-gavenis-no-ka-atteikties-un-ko-est-10-recepsu-kolekcijas-iedvesmai.d?id=47046031 [picture_alt] => Sācies Lielais gavēnis – no kā atteikties un ko ēst: 10 recepšu kolekcijas iedvesmai [publish_date] => 2020-02-26 17:30:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/OxMYCdWTlXg/kartupelu-pankukas-51918763.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Ekd_zt0ti3w/kartupelu-pankukas-51918763.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/JwINk1vVSmc/kartupelu-pankukas-51918763.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X6LgtJkBg7U/kartupelu-pankukas-51918761.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/uOnhG65wtV8/kartupelu-pankukas-51918753.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/ns5MpjHZNC4/kartupelu-pankukas-51918761.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/EENKTQeVOd0/kartupelu-pankukas-51918759.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/569oAXxaJoA/kartupelu-pankukas-51918759.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sācies Lielais gavēnis – no kā atteikties un ko ēst: 10 recepšu kolekcijas iedvesmai 

928

Array ( [id] => 48509327 [title] => Biešu zupa atslodzei pēc svētkiem: 18 receptes un knifiņi labākai garšai [lead] => Biešu zupa priecē ne vien ar košo krāsu, bet arī ar piesātināto aromātu un patīkamo garšu – it īpaši, pasniegta ar karoti skāba krējuma, kapātiem lociņiem un rupjmaizes šķēli. Turklāt to var pagatavot gan ar gaļu, gan bez tās, lai atpūtinātu vēderu pēc brangā svētku mielasta. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/biesu-zupa-atslodzei-pec-svetkiem-18-receptes-un-knifini-labakai-garsai.d?id=48509327 [picture_alt] => Biešu zupa atslodzei pēc svētkiem: 18 receptes un knifiņi labākai garšai [publish_date] => 2019-12-26 20:30:15 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/JZBnnL3yFwo/biesu-zupa-borscs-43829756.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Vq9U6H4ipZE/biesu-zupa-borscs-43829756.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/KPSlnU1sS20/biesu-zupa-borscs-43829756.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/usMOUhoVEHU/biesu-zupa-borscs-43829758.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Cwf-3DFPh9g/biesu-zupa-borscs-43829752.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/HYUFPILP2Cg/biesu-zupa-borscs-43829758.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/TZ4ihTrHUPA/biesu-zupa-borscs-43829758.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Wt92rVJ0hqI/biesu-zupa-borscs-43829754.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Biešu zupa atslodzei pēc svētkiem: 18 receptes un knifiņi labākai garšai 

1303

Array ( [id] => 50779695 [title] => Grūbu stūķis ar sēnēm un puraviem [lead] => Grūbas ir lētas un ātri piesien dūšu, kas jo īpaši priecē sirdi. Un ja vēl piesviež klāt saujiņu sagrieztu šampinjonu vai atlaidinātu sēņu no saldētavas krājumiem, dzīve ir pavisam skaista. Stūķim pievienojot tā pavairāk ūdens, tiksi pie sātīgas, tumīgas zupiņas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/grubu-stukis-ar-senem-un-puraviem.d?id=50779695 [picture_alt] => Grūbu stūķis ar sēnēm un puraviem [publish_date] => 2019-12-25 13:51:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/4h0o7GB8HQk/616415c4ee552a19cf-50779703.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/VF8jupis0i8/616415c4ee552a19cf-50779705.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/t9y73HuVKGE/616415c4ee552a19cf-50779703.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/DaKteEjx0RM/616415c4ee552a19cf-50779705.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/3foCBacSNPk/616415c4ee552a19cf-50779699.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/mOad0G70dcI/616415c4ee552a19cf-50779701.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zCCISXNR-U0/616415c4ee552a19cf-50779705.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/nRPUMAUiKQM/616415c4ee552a19cf-50779705.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Grūbu stūķis ar sēnēm un puraviem 

Array ( [id] => 51599285 [title] => Ātrā makaronu zupa ar brokoļiem un kausēto sieru [lead] => Sātīgu un sildošu zupu var pagatavot arī bez kripatiņas gaļas, jo kausētais siers piešķirs patīkami krēmīgu konsistenci. Nevajadzēs tērēt laiku gaļas buljona vārīšanai, tādēļ zupiņu varēsi liet bļodās un baudīt jau pēc 30 minūtēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/no-mates-dabas-pavargramatas/atra-makaronu-zupa-ar-brokoliem-un-kauseto-sieru.d?id=51599285 [picture_alt] => Ātrā makaronu zupa ar brokoļiem un kausēto sieru [publish_date] => 2019-11-25 11:26:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/2hfjkqt1Lfo/da61d5dc80b26727a8-51625353.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Usw6i6iiA8o/da61d5dc80b26727a8-51625353.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/VRKeAf6urO0/da61d5dc80b26727a8-51625353.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HBbLCKvjKM4/da61d5dc80b26727a8-51625351.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/g1goauuyxGU/da61d5dc80b26727a8-51625345.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/mRshlFycI-Q/da61d5dc80b26727a8-51625351.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/8uwITzZRWe0/da61d5dc80b26727a8-51625349.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/zctdpMjKUY4/da61d5dc80b26727a8-51625349.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātrā makaronu zupa ar brokoļiem un kausēto sieru 

Array ( [id] => 48300339 [title] => Kāpostu zupa – lēta, garda un spēcinoša: receptes un gatavošanas knifiņi [lead] => Sildošā un spēcinošā kāpostu zupa ir viens no mūsu platuma grādos iecienītākajiem ēdieniem, kurš ticis celts galdā jau gadsimtiem ilgi. Un skaidrs, kāpēc tā – izmantojot vienkāršus, visiem pieejamus produktus, var pagatavot lielu katlu sātīgas un aromātiskas zupas vairākām dienām, turklāt, visiem zināms, ka, sildot kāpostu zupu, tā kļūst arvien garšīgāka. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/kapostu-zupa-leta-garda-un-specinosa-receptes-un-gatavosanas-knifini.d?id=48300339 [picture_alt] => Kāpostu zupa – lēta, garda un spēcinoša: receptes un gatavošanas knifiņi [publish_date] => 2019-10-29 17:01:38 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/fje1w_BDBH0/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302545.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OhcvFgTFY0w/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/UUuOCKZaDGU/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302545.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/5FYVwI74638/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/eNr8ALTxlDc/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302541.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/AzbzyJ5Lrbo/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302543.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ASn-ncNh6-E/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/oRivyO_IkMo/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kāpostu zupa – lēta, garda un spēcinoša: receptes un gatavošanas knifiņi 

(2) 281

Array ( [id] => 47950191 [title] => Tikai pusstunda pie plīts! Dārzeņu krēmzupas ātrām vakariņām [lead] => Dārzeņu zupas jaukums slēpjas tās vienkāršībā. Lai to pagatavotu, nebūs stundām ilgi jāstāv pie pīts, vai jāiztērē viss nedēļai paredzētais pārtikas budžets, bet gala rezultāts būs restorāna virtuves cienīgs, turklāt panākams pavisam ātri. Pagatavot ideālu biezzupu būs vienkārši, ja ņemsi vērā mūsu padomus un izmantosi kādu no kārdinošajām ''Tasty'' receptēm, kas iepriecinās gan lielus, gan mazus gardēžus. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/tikai-pusstunda-pie-plits-darzenu-kremzupas-atram-vakarinam.d?id=47950191 [picture_alt] => Tikai pusstunda pie plīts! Dārzeņu krēmzupas ātrām vakariņām [publish_date] => 2019-09-16 16:50:51 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/hUHsz0zXHkQ/d2aff5d7f93e2b793a-51465483.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HKbRNaaf3Oc/d2aff5d7f93e2b793a-51465481.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/4_60WeC7Kvs/d2aff5d7f93e2b793a-51465477.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/NS6Wl7dxbIQ/d2aff5d7f93e2b793a-51465483.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/4DZZGk3qNao/d2aff5d7f93e2b793a-51465473.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zv3OHl0Ad9s/d2aff5d7f93e2b793a-51465483.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SmOScYIgyHU/d2aff5d7f93e2b793a-51465479.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/T4vCfk30Q3w/d2aff5d7f93e2b793a-51465479.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tikai pusstunda pie plīts! Dārzeņu krēmzupas ātrām vakariņām 

2009

Array ( [id] => 49399429 [title] => Četras zupas tauku 'dedzināšanai' un uztura speciālistes komentārs [lead] => Tie, kam nav palaimējies piedzimt ar dabas dotu ātru vielmaiņu, zina, cik grūta ir cīņa, cenšoties nemitīgi kontrolēt svaru un mēģinot zaudēt kaut pāris kilogramus, kas spītīgi uz palikšanu iekārtojušies, šķiet, pašās redzamākajās vietās. Liesie, bezgaršīgie produkti jau ir apnikuši līdz nemaņai un sprūst kaklā, gar acīm metas raibs, cenšoties saskatīt uz iepakojuma sīkiem burtiņiem uzdrukāto produktu sastāvu, un galva reibst, mēģinot bez kalkulatora palīdzības sarēķināt galvā šodien uzņemtās un iztērētās kalorijas. Vai tiešām nekādā veidā nav iespējams atvieglot šo nemitīgo riņķa danci? [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/cetras-zupas-tauku-dedzinasanai-un-uztura-specialistes-komentars.d?id=49399429 [picture_alt] => Četras zupas tauku 'dedzināšanai' un uztura speciālistes komentārs [publish_date] => 2019-09-05 18:10:06 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/qNgXYRKutvE/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486251.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/xQ0FO9hzBzQ/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486253.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/q_GP_R97-hM/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486251.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/o8_N88-qIok/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486253.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QAPx5d0CvEs/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486247.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/AvrQXVVUe94/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486249.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/eQDSctLJbPE/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486253.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/1yvwYm6GVhY/darzenu-zupa-brokoli-burkani-ediens-briseles-kaposti-48486253.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Četras zupas tauku 'dedzināšanai' un uztura speciālistes komentārs 

210

Array ( [id] => 51069823 [title] => Dārzeņu un skābeņu krēmzupa ar kausēto sieru [lead] => Skābenes ir pavasara kulta augs, kuru var pievienot klāt dažādos ēdienos, tajā skaitā arī zupās. Šajā aukstajā pavasarī kā reiz uz kārā zoba var likt krēmzupu, kas sasildīs drēgnajās dienās! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/darzenu-un-skabenu-kremzupa-ar-kauseto-sieru.d?id=51069823 [picture_alt] => Dārzeņu un skābeņu krēmzupa ar kausēto sieru [publish_date] => 2019-05-13 09:16:27 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/bXtkomP4DP8/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070145.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/2JgX7nUBto4/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070143.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/nnwdKGF-QPA/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070139.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/trxpUHmogRM/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070145.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CHSkMaF22ek/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070137.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/OUbl3gxIzZk/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070145.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/DJ8gQVTvdG0/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070141.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/CrDyN3afKSY/skabenu-zupa-biezzupa-skabenes-51070141.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Dārzeņu un skābeņu krēmzupa ar kausēto sieru 

Array ( [id] => 51036847 [title] => Lietuvas garšas: Šaltibarščiai jeb aukstā zupa [lead] => Uzskata, ka Lietuvā auksto biešu zupu vēsturiski sāka gatavot karstajā vasaras darbu sezonā, kad ēdiena gatavošanai nebija vaļas. Veldzējoši aukstā zupa bija ideāls paēdiens siena laikā: dārzeņus pievienoja vitamīnu dēļ, rūgušpiens – lai atvēsinātu, bet ūdeni – lai remdētu slāpes. Šo iemeslu dēļ aukstā biešu zupa Lietuvā joprojām ir īpaši iecienīts ēdiens pavasara un vasaras sezonā. Tradicionāli to pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/lietuvas-garsas-saltibarsciai-jeb-auksta-zupa.d?id=51036847 [picture_alt] => Lietuvas garšas: Šaltibarščiai jeb aukstā zupa [publish_date] => 2019-05-06 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Ygtdq-N-erI/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037031.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/qvMzDEOmA0A/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037029.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dxVDkmhULDQ/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037027.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/jO3pHytO7AA/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037033.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/gYbeZ0NKA2k/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037023.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TeL46tVU7gk/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037033.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/1YIL_-aRipo/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037033.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/oBuZONsmAiI/8a8ec5cc6b6a3ba2ed-51037033.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Lietuvas garšas: Šaltibarščiai jeb aukstā zupa 

Array ( [id] => 50965325 [title] => Lietuvas garšas: Skābeņu zupa ar olām un miežu putraimiem [lead] => Tradicionāli Lietuvā pirmo vietu pēc zālaugu lietojuma zupu gatavošanā ieņem skābenes. Silos dzīvojošās dzūku sievas skābeņu zupu brokastīm vārīja jau no agra pavasara līdz vasaras vidum gandrīz katru dienu. Žemaiši un Austrumprūsijas lietuvieši pirmie skābenes sāka audzēt dārzā. Zupu viņi dēvēja par "rūgštynynė". To vārīja gan ar gaļu, gan bez tās, bet galvenā sastāvdaļa zupā bija miežu putraimi vai kartupeļi. Ja skābeņu zupu vārīja bez gaļas, tad pievienoja cieti vārītas olas un skābo krējumu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/lietuvas-garsas-skabenu-zupa-ar-olam-un-miezu-putraimiem.d?id=50965325 [picture_alt] => Lietuvas garšas: Skābeņu zupa ar olām un miežu putraimiem [publish_date] => 2019-04-04 10:47:35 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/qgMlaeeyktw/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965379.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OH8tJUznS_w/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965381.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yuoko5IpVks/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965379.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/zgr9U9XLydw/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965381.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/gIm2At5QzqM/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965375.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zX7Dm8syaqk/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965381.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/kY7oV-Ub7Ro/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965381.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZcCjkZ_URpc/lietuviesu-skabenu-zupa-15-50965381.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Lietuvas garšas: Skābeņu zupa ar olām un miežu putraimiem 

Array ( [id] => 50937863 [title] => Sātīga veģetārā soļanka ar sēnēm un pupiņām [lead] => Gatavojot soļanku, parasti zupas vārīšanai izmantojam vairāku veidu gaļu, bet garda un sātīga soļanka izdosies arī veģetārajā versijā, aizstājot gaļu ar dažādiem graudaugiem, pākšaugiem un sēnēm. Recepti piesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/satiga-vegetara-solanka-ar-senem-un-pupinam.d?id=50937863 [picture_alt] => Sātīga veģetārā soļanka ar sēnēm un pupiņām [publish_date] => 2019-03-26 11:03:04 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/97wA419aIz0/206f95c99d3abd96b0-50937895.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/nxaNRd9VrKE/206f95c99d3abd96b0-50937893.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/6TgB6_tceeI/206f95c99d3abd96b0-50937895.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/cMsixrdnC_E/206f95c99d3abd96b0-50937895.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/KIGBnTPDh0M/206f95c99d3abd96b0-50937891.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zqVd-G68zi4/206f95c99d3abd96b0-50937895.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/5wD5j1KjM4g/206f95c99d3abd96b0-50937895.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/uHAs1qwFSsY/206f95c99d3abd96b0-50937895.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sātīga veģetārā soļanka ar sēnēm un pupiņām 

Array ( [id] => 50877257 [title] => Ķirbju un saldā kartupeļa krēmzupa ar ceptām sēnēm vai vistas fileju [lead] => Veģetārajā variantā šo krēmzupu pasniedz ar ceptām sēnēm, bet var izmantot arī apceptas vistas filejas gabaliņus. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kirbju-un-salda-kartupela-kremzupa-ar-ceptam-senem-vai-vistas-fileju.d?id=50877257 [picture_alt] => Ķirbju un saldā kartupeļa krēmzupa ar ceptām sēnēm vai vistas fileju [publish_date] => 2019-03-04 09:56:11 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/gI2kqxnc9Pg/a5ed75c7cd23cabcdf-50877281.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Koc6fT86IT4/a5ed75c7cd23cabcdf-50877279.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/L1-4HLiObsE/a5ed75c7cd23cabcdf-50877281.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/1M6U9G4JH4o/a5ed75c7cd23cabcdf-50877281.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/eoR1Zl-iiIE/a5ed75c7cd23cabcdf-50877281.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/UeC_jouAG6I/a5ed75c7cd23cabcdf-50877277.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/00ugP3Hn3pg/a5ed75c7cd23cabcdf-50877277.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/a5i2zC_Oiiw/a5ed75c7cd23cabcdf-50877277.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķirbju un saldā kartupeļa krēmzupa ar ceptām sēnēm vai vistas fileju 

Array ( [id] => 50661169 [title] => Novadu kulinārais mantojums: skābu kāpostu zupa latgaliešu gaumē [lead] => Turpinot iepazīt Latvijas vēsturisko novadu kulināro mantojumu, "reanimējam" novadu garšas, sadarbībā ar LTV raidījumu "Īsakūd Latgolā" (Iekodies Latgalē) piedāvājot uzzināt, kādi tad ir Latgales puses tradicionālie ēdieni. Latgaliešu saimniece Sarmīte Stepiņa māca, kā vārāma skābu kāpostu zupa latgaliešu gaumē. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/novadu-kulinarais-mantojums-skabu-kapostu-zupa-latgaliesu-gaume.d?id=50661169 [picture_alt] => Novadu kulinārais mantojums: skābu kāpostu zupa latgaliešu gaumē [publish_date] => 2018-12-30 10:06:35 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/ub9iCwtfJCc/kapostu-zupa-50661203.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/wLbLp3U-tbA/kapostu-zupa-50661205.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8_lXeUZ7Df0/kapostu-zupa-50661203.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/wDY_2tNIn1E/kapostu-zupa-50661205.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/HVLUgMPfI38/kapostu-zupa-50661199.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/d0ZhSB3lm3I/kapostu-zupa-50661201.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/WF5qtxxIwao/kapostu-zupa-50661205.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/VHmMAVpOV0Q/kapostu-zupa-50661205.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Novadu kulinārais mantojums: skābu kāpostu zupa latgaliešu gaumē 

316

Array ( [id] => 50675051 [title] => Biešu zupa ar skābajiem kāpostiem [lead] => Zupu latviešu virtuvē ir tiešām daudz. Tās lielākoties ir veģetāras – ar saknēm, dārzeņiem, graudaugiem un pākšaugiem. Latviešiem cieņā ir arī meža sēņu zupas, bet tie, kuri atrodas tuvāk ūdeņiem – jau izsenis visbiežāk gatavojuši zivju zupas daudzās dažādās versijās. To vidū arī visai neparastas receptes, piemēram, zivju zupu ar pienu, klimpām vai siļķi. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/biesu-zupa-ar-skabajiem-kapostiem.d?id=50675051 [picture_alt] => Biešu zupa ar skābajiem kāpostiem [publish_date] => 2018-12-17 13:38:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/4PuTzKor6gg/10e825c178a0f03bb2-50675075.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/c91MzJoahXc/10e825c178a0f03bb2-50675077.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ILCNS8K9guE/10e825c178a0f03bb2-50675075.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EYTg7ohHVEM/10e825c178a0f03bb2-50675077.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/KEwz6mEB1e0/10e825c178a0f03bb2-50675071.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hfGUuTIhB4o/10e825c178a0f03bb2-50675073.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/l_gcFb2SkHI/10e825c178a0f03bb2-50675073.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/MtsI-h4pyz0/10e825c178a0f03bb2-50675073.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Biešu zupa ar skābajiem kāpostiem 

Array ( [id] => 48099115 [title] => Bezgaļas pirmdiena: 21 zupa, kas palīdzēs atgūt formu pēc brīvdienu vēderpriekiem [lead] => Pirmdienas jau tā nav tās vieglākās dienas, vēl jo vairāk tad, ja smaguma sajūta vēderā uzstājīgi atgādina par brīvdienu pārmērīgajiem vēderpriekiem. Lai ātri atgūtu labu pašsajūtu, iesakām šodien atturēties no gaļas ēdieniem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/bezgalas-pirmdiena-21-zupa-kas-palidzes-atgut-formu-pec-brivdienu-vederpriekiem.d?id=48099115 [picture_alt] => Konservētu tomātu un makaronu zupa [publish_date] => 2018-11-19 11:01:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/0NigEBjwdag/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437569.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/zcmw49tVVL4/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eew2EkDP4RE/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437569.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/aBx5tF-GmgI/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/S-fimLiltI4/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437565.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/BGFLnT45vpc/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437567.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/6nnOvfeyjII/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UUhS-JjmqMY/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Bezgaļas pirmdiena: 21 zupa, kas palīdzēs atgūt formu pēc brīvdienu vēderpriekiem 

(4) 163

Array ( [id] => 50337305 [title] => Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu [lead] => Itāliešu virtuves populārākajai zupai minestronei, gluži kā borščam, kāpostu zupai vai soļankai, nav vienas īstās receptes. Virumā izmantoto dārzeņu klāsts dažādās sezonās ir atšķirīgs, līdz ar to mainās arī garšu nianses un paveras plašas iespējas improvizēt, liekot lietā teju visus dārza labumus. Šī gardā zupiņa ir garda, aromātiska un sātīga, turklāt tās gatavošanai ne vienmēr jāizmanto gaļa, kas, savukārt, nozīmē, ka minestroni varēsi pagatavot pat nieka 30 minūtēs. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/minestrone-darzenu-sezonas-hits-ka-pareizi-varit-italiesu-iecienitako-zupu.d?id=50337305 [picture_alt] => Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu [publish_date] => 2018-08-27 18:30:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/rHUZF_8Mcfs/minestrone-zupa-50337357.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Rc4Z5sXZMl0/minestrone-zupa-50337359.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/wO-6ewy1-aU/minestrone-zupa-50337357.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HLCoZFKO1lg/minestrone-zupa-50337359.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IHmhQOV87go/minestrone-zupa-50337353.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/VSbupigKtdo/minestrone-zupa-50337355.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/98R20ik0owM/minestrone-zupa-50337359.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/lryvmRRTq0A/minestrone-zupa-50337359.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu 

1 . lapa no 11

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.