'Zutiņu' pilngraudu auzu pārslu cepumi
Foto: Z/S "Zutiņi"
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 kg
0,5 kg pilngrudu auzu pārslas
pilngrudu auzu pārslas
1 gab.
1 gab. sviesta paciņa
sviesta paciņa
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
3 gab.
3 gab. olas
olas
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Zemnieku saimniecībā "Zutiņi" saimnieko vairākas paaudzes. Kad gribas siltu, vieglu, ātri pagatavojamu našķi, kas garšo visiem, pat bērniem, top auzu pārslu cepumi. Patiesību sakot, bērniem ne tikai garšo – arī pagatavot šos cepumus bērniem ir pa spēkam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu izkausē, saputo ar cukuru.

    Pievieno olas, samaisa vēlreiz un iejauc auzu pārslas. Vislabākās ir pilngraudu auzu pārslas, tad cepumi sanāk īpaši zeltaini un kraukšķīgi. (Gardēži mīklai var pievenot arī sukādes, rozīnes vai dažādas sēkliņas.)

    Veido cepumiņus, liek uz pannas. Pirmā izceptā cepumu panna parasti pazūd vēl karsta un zibenīgi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form