Zviedru Lieldienu maizītes ar saldu pildījumu
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g margarīns
margarīns
150 g
150 g cukurs
cukurs
1
1 ola
ola
150 g
150 g milti
milti
150 g
150 g kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
6
6 ruma vai mandeļu esences piles
ruma vai mandeļu esences piles
75 g
75 g maltas mandeles
maltas mandeles
  • Lieldienu receptes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Saldās zviedru Lieldienu maizītes ar pildījumu svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepamo krāsni uzkarsē līdz 200*C.

    Margarīnu, cukuru, olas saputo līdz veidojas putas, pa porcijām piesijā miltus, kartupeļu cieti un samaisa. Pievieno esenci, mandeles.

    Ar iegūto masu piepilda kulinārijas šprici un caur uzgali uz cepamās pannas izspiež bumbiņas 10 cm diametrā. Cep 15 minūtes.

    Siltām maizītēm nogriež "cepurītes". Maizītes pilda ar krēmu. Krēmu var izgatavot no biezpiena + putukrējums, vārītais krēms, biezpiens + jogurts u.c.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form