Foto: Shutterstock
Saldās zviedru Lieldienu maizītes ar pildījumu svētku galdam.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gmargarīns150 gcukurs1 ola150 gmilti150 gkartupeļu ciete6 ruma vai mandeļu esences piles75 gmaltas mandeles

Sagatavošana

1

Cepamo krāsni uzkarsē līdz 200*C.

2

Margarīnu, cukuru, olas saputo līdz veidojas putas, pa porcijām piesijā miltus, kartupeļu cieti un samaisa. Pievieno esenci, mandeles.

3

Ar iegūto masu piepilda kulinārijas šprici un caur uzgali uz cepamās pannas izspiež bumbiņas 10 cm diametrā. Cep 15 minūtes.

4

Siltām maizītēm nogriež "cepurītes". Maizītes pilda ar krēmu. Krēmu var izgatavot no biezpiena + putukrējums, vārītais krēms, biezpiens + jogurts u.c.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!