Foto: Publicitātes attēls
Dārzeņu grilēšana paver nebeidzamas iespējas, turklāt dārzeņi būs lieliska uzkoda, kamēr turpināt grilēšanu. Piedāvājam dažas vienkāršas grilētu dārzeņu receptes.

Grilēts avokado un romiešu salāti

1. Pārgrieziet avokado un romiešu salātu galviņas uz pusēm un apsmērējiet griezuma vietu ar eļļu.
2. Aptuveni 4 minūtes grilējiet lielā karstumā ar griezuma vietu uz leju.
3. Sajauciet 2 ēd. k. eļļas, 1 ēd. k. citronu sulas, sāli un piparus. Pārlejiet mērci dārzeņiem, pārkaisiet tos ar rīvētu Parmas sieru un čili piparu pārslām www.santamariaworld.com.

Čili piparos grilētas kukurūzas vālītes ar laimu un fetas sieru

1. Ierīvējiet kukurūzas vālītes ar sviestu un grilējiet, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
2. Tad uzklājiet tām nedaudz majonēzes, pārslakiet ar laima sulu un pārkaisiet ar fetas sieru.
3. Pārkaisiet ar Santa Maria garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai ar čili. Gatavs pasniegšanai!

Grilēti sparģeļi un burkāni

1. Ierīvējiet sparģeļus, burkānus un citus dārzeņus pēc izvēles ar Santa Maria garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai ar garšaugiem.

2. Apsmērējiet ar nelielu daudzumu eļļas un grilējiet, līdz dārzeņi kļūst zeltaini brūni.

Garda piedeva gandrīz jebkuram ēdienam!

Grilēti dārzeņi ar jūras sāli, čili un oregano garšu

Grilēta kukurūzas vālīte, kabacis un sparģeļi ir garšīgs un viegli pagatavojams ēdiens visa veida grilētiem ēdieniem vai kā 'zviedru galda' uzkoda. Pieberiet grilētajiem dārzeņiem asās grila garšvielas.

1. Sagrieziet kukurūzas vālītes gabalos un kabaci sagrieziet gareniski.

2. Apsmērējiet dārzeņus ar nedaudz eļļas un uzlieciet uz grila.

3. Pirms pasniegšanas pieberiet Santa Maria garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai ar čili.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!