Foto: Publicitātes foto
"Ja jūs jautājat man, tad itāļu virtuve ir pati labākā! Picas, pastas, brusketas, olīvas, sieri, jūras veltes! No domas par tiem jau vien var paēst. Bet ar domām nepietiks, garšīgs ēdiens ir jāēd. Visi šie ēdieni ir tik vienkārši pagatavojami, garšām bagāti un sātīgi. Un ātri pagatavojami nav mazsvarīgi - atliek vairāk laika dzirkstošām sarunām, priekam un draugiem," iesaka ēdienkartes autore Linda Vilmansone.

Ēdienam un arī dzērieniem ir jābūt vienkāršam un izteiksmīgam. Un protams arī saderīgam. Tā, lai tas neprasa ilgu pagatavošanas laiku, bet paliek atmiņā, kā burvīgs garšu piedzīvojums.

Pastu atliek vien izvārīt un žigli iemaisīt mērcē, izcept karstmaizi, noplaucēt mīdijas buljonā un sakratīt un sēsties pie galda un baudīt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!