Braucot mājās no darba, Tu saņem negaidītu zvanu no sen neredzētiem draugiem, kas ir netālu no tavām mājām un labprāt apciemotu Tevi. Tikmēr Tev mājās ir tukšs ledusskapis, laika kaut ko pagatavot vairs nav, tomēr cienāt sen neredzētos draugus ar steigā nopirktām uzkodām nav ne mazākās vēlmes. Vai tā nav gadījies ikvienam no mums?

Varētu pasūtīt kaut ko gatavu, bet kā lai steigā izvēlas ko piemērotu? Turklāt – cik ilgi būs jāgaida piegāde un arī pasūtītais ēdiens nebūs kā tikko izņemts no krāsns. Ko iesākt?

Ātrs un gards risinājums itāļu noskaņās

Ko Tu teiktu par spontānu draugu vakaru itāļu noskaņā? Viss, kas tam nepieciešams, – Dr. Oetker Ristorante picas ar plašo garnējumu izvēli. Tas būs ātrs, ērts un gards risinājums – saldētās picas Dr. Oetker Ristorante ar plānu un kraukšķīgu pamatni un bagātīgu un gardu garnējumu izvēli apmierinās pat visprasīgākā gardēža prasības. Ristorante picas ir viegli un ātri pagatavojamas cepeškrāsnī apmēram 10 minūšu laikā, vislabāko rezultātu iegūsi, cepot tās cepeškrāsnī ar augšējo un apakšējo sildītāju, nevis karstā gaisa konvekcijas krāsnī, taču vienmēr ņem vērā savas cepeškrāsns īpatnības.

Saldēšana saglabā vitamīnus un uzturvērtību

Pat, ja iepriekš izjuti aizspriedumus pret saldētiem produktiem, ir vērts pamēģināt un pārsteigt sevi un savus draugus! Ristorante picās ir izmantotas tikai augstvērtīgas sastāvdaļas, kas straujā aukstuma iedarbībā praktiski pilnībā saglabā sākotnējo produkta stāvokli, vitamīnus, uzturvērtību un arī krāsu un garšu. Sasaldējot temperatūrā zem –30 grādiem pēc Celsija, tiek fiksēts produkta stāvoklis. Vēlāk to uzglabā saldētavā –18 grādu temperatūrā. Tas ļauj izvairīties no lieku pārtikas piedevu lietošanas, jo atdzesēšana samazina baktēriju augšanas risku. Atkausētu produktu otrreiz nesasaldēt!

Picas jebkurai gaumei

Kvalitatīvi sasaldētās picas, ko īsā laikā varēsi pagatavot savā virtuvē, piepildīs māju ar gardu aromātu un radīs īsteni mājīgu gaisotni. Izvēlies dažādos picu veidus, lai iepriecinātu ikvienu vakariņu dalībnieku! Atceries, gaumes var būt dažādas! Bet tā nav problēma – izvēlies picu ar šķiņķi autentiskas itāļu garšas cienītājiem, piemēram, Dr. Oetker Ristorante Prosciutto, kas bagātīgi klāta ar prosciutto šķiņķi un Edam un Mozzarella sieru, bagātināta ar paprikas gabaliņiem un izmeklētām garšvielām, uz plānās un kraukšķīgās, Ristorante picām raksturīgās mīklas pamatnes. Vai Dr. Oetker Ristorante Speciale ar bagātīgu virskārtu, šķēlēs sagrieztu, pepperoni desu un ceptu šķiņķi, kas ir ideāli piemērota gaļas cienītājiem. Edam un Mozarella siers un pikanto garšvielu maisījums, picas plānā un kraukšķīgā pamatne padara to brīnumgardu. Protams, dārzeņi ir lieliski, bet dažkārt kārojas arī mazliet vairāk gaļas, un to piedāvā mūsu Ristorante Speciale pica.

Papildus izvēlies kādu picu ar vistas gaļu vai Mozzarella sieru priekš tiem, kas vēlēsies nobaudīt ko vieglāku. Šeit lieliska izvēle būs Dr. Oetker Ristorante Pollo ar garšīgas vistas filejas šķēlītēm, ķiršu tomātu gabaliņiem, sautētiem spinātiem, kas bagātināti ar krēmīga siera maisījumu uz kraukšķīgās un plānās pamatnes. Vai Dr. Oetker Ristorante Mozzarella lieliskā kombinācija – svaigs siers, gards garšvielu maisījums un plānā, kraukšķīgā pamatne. Sagrieztas tomātu šķēlītes, Edam siers un vērtīgā pesto mērce lieliski papildina Mozzarella sieru picas bagātīgajā virskārtā.

Vienmēr aktuāls, īpaši vakara maltītei, būs arī veģetāro picu variants – Dr. Oetker Ristorante Quattro Formaggi picas ar unikālo četru sieru maisījumu no Emmental, Edam, zilā un Mozzarella siera, ko papildina baziliks un garšvielas un, protams, kraukšķīgā, plānā garoza. Vai picu ar gardām, aromātiskām sēnēm, sagrieztiem tomātiem, Mozzarella un Edam sieru – Dr. Oetker Ristorante Funghi picas sēņu garša kā nekad agrāk papildināta ar unikālo un kraukšķīgo plāno garozu, tā sastāvdaļu garšas kombināciju, lai apmierinātu pat visprasīgāko picu cienītāju vēlmes.

Pikantāku garšu cienītājiem patiks Dr. Oetker Ristorante Pepperoni picu ar gardo salami, pepperoni un Mozzarella sieru, sulīgiem, saulē gatavinātiem tomātiem un pikantām garšvielām. Vai varbūt esi sulīgo ananāsu cienītājs? Tad Dr. Oetker Ristorante Hawaii būs tieši laikā! Tā garnēta ar ananāsu gabaliņiem, pikantu šķiņķi, rīvētu Mozzarella sieru un speciāli piemeklētu garšvielu maisījumu.

Savukārt krāsu priekam uz saviem šķīvjiem vislabāk piestāvēs Dr. Oetker Ristorante Salami Mozzarella Pesto košās Itālijas valsts karoga krāsās. Tā garnēta ar pikantām salami šķēlēm, labāko Mozzarella sieru, ķiršu tomātu šķēlītēm un aromātisko pesto mērci. Šī pica kā neviena cita ļaus jums izbaudīt gabaliņu Itālijas.

Nianses autentiskai un mājīgai noskaņai

Picu vakaru lieliski papildinās kāds labs itāļu sarkanvīns, kas radīs īsteni mājīgu un itālisku noskaņu. Bet desertam, ja vien pēc tāda vēl būs vajadzība pēc sātīgajām picām, iesakām izvēlēties kādu gardu itāļu saldējumu vai tiramisu. Atliek vien sameklēt kādu atraktīvu itāliešu mūziku fonam vai varbūt kaut ko no Itālijas kino klasikas, un vakars būs izdevies. Nav šaubu, ka patīkami pārsteigsi gan draugus, gan sevi, vienlaikus nepavadot pie plīts visu vakaru un nesamierinoties ar mazvērtīgām uzkodām.

Ristorante – Saldētā pica Nr.1 Latvijā!*

*Avots: ACNielsen, Pārdošanas vērtība (Eur) Latvijā, Jan-Dec 2016.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!