Foto: Publicitātes foto
Jau vairāk nekā 100 gadus “Hellmann’s” turpina pildīt zīmola dibinātāja doto solījumu pagatavot majonēzi tikai no augstas kvalitātes sastāvdaļām, kas uzlabo ne tikai “Hellmann’s” produktu garšu, bet arī klientu dzīves kvalitāti.

"Hellmann's" joprojām izmanto "Zilās lentes kvalitātes" sastāvdaļas, lai izceltu labāko savās majonēzēs, mērcēs un kečupos, un kā vadošais majonēzes zīmols pasaulē un Baltijas valstīs vēlas piedāvāt to, kas ne tikai labi garšo, bet ir arī veicina labo. "Hellmann's" mudina cilvēkus pārdomāt savu attieksmi pret ēdienu, uzskatot, ka tas ir pārāk gards un vērtīgs un pārtikas izšķiešanai vajadzētu būt sociāli nepieņemamai rīcībai.

Lai pārbaudītu savas zināšanas par "Hellmann's" produktiem, līdz 29. martam ikvienam bija iespēja aizpildīt testu – atbildēt pareizi uz astoņiem jautājumiem un piedalīties izlozē! Otrdien, 30. martā, noskaidroti izlozes veiksminieki:

11 konkursa dalībnieki, kas saņems gardas pārsteiguma balvas (ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi):

Anna beni**@psihodinamika.lv

Dace dace*****@inbox.lv

Irene iren*************@gmail.com

Irina irin******@gmail.com

Egons gunt************@gmail.com

Arnita arni*****@gmail.com Uldis uldi********@gmail.com

Mio hari***@inbox.lv

Rolands rola**********@gmail.com

Žanna zann******@inbox.lv

Kristīne kiku******@inbox.lv

Laimīgais, kurš balvā saņems "Hellmann's" grilu 250 eiro vērtībā (ar balvas ieguvēju sazināsimies personīgi):

Kristīne kris********@inbox.lv

Vairāk par populārā zīmola vēsturi, vērtībām un izmantotajiem produktiem var uzzināt "Hellmann's" mājaslapā. Tāpat tur meklējams ērts recepšu kalkulators, kas ļaus ātri iegūt dažādas receptes, ko pagatavot no neizmantotajiem produktiem ledusskapī, kā arī sastādīt maltīšu plānu nedēļai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!