Foto: Publicitātes foto
Šogad svinējām starptautisko "Nē diētai!" dienu. Vācu augstākās klases virtuves tehnikas zīmols NEFF radīja iespēju iepriecināt savus klientus un virtuves cienītājus ar gardu pārsteigumu. Sekotājiem tika nosūtīta fantastiska dāvana, kura priecēja visas ģimenes garšas kārpiņas un uzlaboja omu mājiniekiem laikā, kad restorāna atmosfēra jārada pašiem savās mājās.

Ar īpašu rūpību NEFF draugiem tika sagādāts sūtījums, kurā bija atlasīti produkti trīs ēdienu pagatavošanai, gards vīns dvēseles priekam un recepšu grāmata jauniem izaicinājumiem.

Katrs no maltītes dalībniekiem saņēma arī īpašo NEFF vēstnieka Latvijā šefpavāra Gata Grosberga izstrādāto recepšu grāmatu, kurā atrodamas receptes, kas veltītas visiem latviešu svētkiem, lai veiksmīgi varētu pagatavot restorāna cienīgu maltīti saviem tuvajiem.

NEFF virtuvei attālināti varēja sekot līdzi un darboties kopā ar šefpavāru Gati Grosbergu un pozītīvi noskaņoto pavāra asistentu Andri Buli. Tiešraides laikā bija iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus par maltītes pagatavošanu un pavāra noslēpumiem virtuvē, uz kuriem atbildēja pats NEFF vēstnesis, šefpavārs Gatis Grosbergs.

NEFF ir Eiropā populārs vācu virtuves iekārtu zīmols ar gadu gaitā uzkrātu pieredzi un pircēju vidū iemantotu popularitāti, kas jau divus gadus ir pieejams arī Latvijas tirgū.

Tas lepojas ar vairāk nekā 140 gadu pieredzi ēdienu gatavošanā, savukārt zīmola darbības pamatprincips ir pavisam vienkāršs – ēdiena gatavošana iedvesmo cilvēkus, un cilvēki iedvesmo NEFF.

NEFF piedāvā cepeškrāsnis, dažādas plīts virsmas, tvaika krāsnis, pilnībā automātiskus kafijas automātus, trauku mazgājamās mašīnas, sildīšanas atvilktnes, ledusskapjus un saldētavas, mikroviļņu krāsnis, kā arī tvaika nosūcējus.

Zīmola NEFF novatoriskie izstrādājumi sniedz iespēju pagatavot restorāna cienīgas maltītes arī mājās!

https://www.neff-home.com/lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!