Foto: Publicitātes foto
Viens no vadošajiem Latvijas Bio pārtikas zīmoliem "Rūdolfs" paplašina sortimentu, sākot ražot Bio laša krēmu ar augstvērtīgu sastāvu. Jaunā produktu līnija radīta sekojot patērētāju pieprasījumam un globālajām tirgus tendencēm.

Pircēji arvien vairāk izvēlas lietot uzturā veselīgu pārtiku, pievēršot īpašu uzmanību produktu saturam un to vērtīgajām īpašībām, tāpēc tirgū tiek novērota pastiprināta interese gan pēc bioloģiskas pārtikas, gan zivju produktiem. Sekojot šīm tirgus tendencēm SIA "Lat Eko Food" nolemj apvienot abas aktualitātes radot augstvērtīgu minerālvielas un olbaltumvielas saturošu Bio laša krēmu. Tā izstrādes procesā vērā ņemta ikviena nianse, lai nonāktu pie izcila sastāva un garšas risinājuma.

Vērtīgais sastāvs

Laša krēms ir gatavots no bioloģiski audzētiem lašiem, klāt pievienotas garšas buķeti papildinošas sastāvdaļas - burkāni, sīpoli, melnie pipari u.c. izejvielas. Tā saudzīgajā pagatavošanas procesā tiek saglabātas visas produktu labākās īpašības, tāpēc tas izceļas ar augstvērtīgu saturu un izteiksmīgu garšu. Jaunais laša krēms satur daudz proteīna, ir fosfora avots, kā arī satur omega-3 taukskābes, un tā sastāvā nav aromatizētāju un konservantu.

Pielietojums

Bioloģiskais laša krēms būs izcils uzkodu un maltītes papildinājums steidzīgiem delikatešu cienītājiem. Šī krēma pielietojums ir ļoti plašs. To var baudīt uz maizītēm vai vārītām paipalu un vistas olām, kā arī pievienot krēmzupu receptēm. "Rūdolfs" ir radījis restorāna ēdiena cienīgu garšu. Laša krēms jau pieejams "Rimi", "Sky", "Stockmann" un drīzumā arī citos lielveikalos.

Par "Rūdolfs"

Bioloģiskās pārtikas zīmols "Rūdolfs" Latvijas tirgū savu darbību aizsācis pirms desmit gadiem ar bērnu pārtikas produktu ražošanu, taču šobrīd tiek piedāvāti arī produkti visai ģimenei. Zīmola sortimentā ir ap 100 bioloģiskiem produktiem dažādām gaumēm – augļu smūtiji, kečupi, sulas, ievārījumi, laša, dārzeņu un augļu krēmi un plašs mazuļu pārtikas klāsts.

"Rūdolfs" zīmola produkcijas ražotājs – uzņēmums SIA "Lat Eko Food" – sertificēts atbilstoši starptautiskajam standartam BRC (Global Standart for Food Safety) un jau ceturto gadu tiek novērtēts ar A+, kas apliecina, ka uzņēmumā tiek nodrošinātas visaugstākajiem kvalitātes standartiem atbilstošas prasības ražošanā.

http://www.latekofood.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!