Foto: Baltvilla.lv
Ne tikai mīlestība, bet arī labs garastāvoklis iet caur vēderu. Ja esat īstens gardēdis, kam patīk atklāt vēl neiepazītas garšas takas, restorāns "Baltvilla" ir jums piemērots galamērķis. Kādēļ tā?

Virtuves noslēpums

"Baltvilla" ir gardēžu iecienīts restorāns, kurā ēdiens tiek gatavots ar mīlestību. Nozīmīgs priekšnoteikums ir izcils pavāru un viesmīļu komandas darbs šefpavāra Antona Konstantinova vadībā. Maltītes tiek gatavotas un pasniegtas no sirds, padarot ēdienu par mākslas darbu un pasniegšanu – par īstiem svētkiem.

Šefpavāra prasmes ir viena no panākumu atslēgām

Labs retorāns nozīmē labu un pieredzējušu šefpavāru. Restorāna šefpavārs Antons Konstantinovs 20 gadus savas dzīves veltījis ēdienu gatavošanai, izzinot dažādas garšu un aromātu buķetes. Antona dzimtā puse ir Latgale, un Latvijas garšu kultūrvēsturiskais mantojums viņam ielikts jau šūpulī. Viņš ir ieguldījis darbu, laiku un zināšanas, eksperimentējis, lai atrastu izcilus garšu salikumus un tradicionālo paspilgtinātu ar vispasaules garšu pazīmēm. Tagad šefpavārs ir atradis savu stilu, zinot, kas patīk viesiem un kas iepriecinās viņu garšu kārpiņas.

Daži no a la carte bestselleriem:

  • pašu gatavoti brieža gaļas ravioli jeb siltais sēņu groziņš;
  • bekona ķiploku zupa ar rudzu maizi un kaņepju sviestu;
  • cepts kazas siers ar rudens dārzeņiem un garšaugu emulsiju;
  • teļa gaļas consomme ar benedikta olu un zaļajiem lociņiem;
  • cūkas lāpstiņa, kas gatavota 36 stundas;
  • brieža karbonādes steiks;
  • vidusjūras mencas loins.
Foto: Baltvilla.lv

Restorāns ēdienkartē iekļāvis gaļas un zivju ēdienus, kā arī maltītes veģetāriešiem un vegāniem. Tāpat šeit var ieturēt bagātīgas un sātīgas brokastis, uzņemot enerģiju un sagatavojoties ikdienas darbiem. Brokastu bufetē restorāns piedāvā plašu izvēli starp siltajiem ēdieniem – pankūkām, olām, dažādos veidos gatavotu gaļu, biezputrām –, kā arī dārzeņu platēm, sieru un citām uzkodām. Savukārt mazliet neierastākām brīvdienām piemēroti būs branči jeb vēlās brokastis, kas restorānā tiek organizētas periodiski, bieži par godu kādiem svētkiem.

Ikvienam būs iespēja nobaudīt savus iecienītākos ēdienus vai izmēģināt ko līdz šim neatklātu. Turklāt restorāna vīna karte pārsteigs pat tos, kas izcili orientējas bagātīgajā vīnu pasaulē.

Labs restorāns vīna cienītājiem

Ēdiens bez dzēriena ir kā dziesma bez piedziedājuma, tāpēc teicami pagatavots ēdiens lieliski sader ar kvalitatīvu vīnu. Labāko garšu un aromātu kombināciju vienmēr izdodas atrast vīnzinim Rihardam Gulbim. Saulainās Itālijas, karstasinīgās Katalonijas, bagātīgās Austrālijas vai citu vīnu buķeti jūs noteikti varēsiet izgaršot arī "Baltvilla" restorānā, malkojot to kopā ar izcili pagatavotu pamatēdienu vai kārdinošu desertu.

Kā ķirsītis uz putukrējuma

Restorāns ir vieta, kur ikviens dodas ēdienu izbaudīt un atklāt jaunus, garšas kārpiņām vēl nezināmus garšu ceļojumus. Tāpēc restorāns "Baltvilla" savus viesus pārsteidz arī ar oriģināliem desertiem, piemēram:

  • Big Cookie – patīkamu svaigumu dod cidoniju želeja ar marinētām dzērvenēm;
  • rumbaba, noteikti jāizmēģina tiem, kas ar desertiem ir uz "jūs", jo šī deserta sastāvā ir baraviku pūderis un bumbieru čipsis;
  • baltās šokolādes fondants ar sublimētām zemenēm – atsvaidzinošs zemeņu sorbets liks jums sapņot par atvaļinājumu siltajās zemēs, baudpilni gozējoties baltā smilšu pludmalē.
Foto: Baltvilla.lv

Konditore Ļena Kosicina katrā tortē, kūciņā un desertā iegulda savu sirds siltumu un smaidu. Tieši tāpēc "Baltvilla" saldumi ir tik īpaši un tiem nespēj pretoties pat cilvēki, kas sevi dēvē par sāļo ēdienu piekritējiem.

Pateicoties konditores pieredzei un rūpīgam darbam, "Baltvilla" ir piemērots restorāns kāzām. Katru pasūtīto torti Ļena cep ar ideju un izdomu, atspoguļojot gan savu, gan klientu personalitāti – otras tādas tortes nebūs!

Restorāns par prioritāti ir izvirzījis ne tikai izcilas garšu kombinācijas, bet arī atmosfēru, kurā ikviens viesis justos patīkami un komfortabli.

Patīkama atmosfēra un atpūta no pilsētas kņadas

Ēdiens un cilvēki, protams, ir galvenais, bet arī videi ir liela nozīme. Kamēr restorāni Rīgā cenšas pielāgot telpas nepiespiestai gaisotnei, tikmēr "Baltvilla" restorāns var lepoties ar plašu terasi un skatu uz iekoptu priežu silu, caur kuru atmirdz Baltezera pludmale. Apkārtējo vidi un ērto atrašanās vietu restorāns uzskata par lielu priekšrocību, ko novērtē gan pašmāju, gan arī ārvalstu viesi.

Gada siltajā sezonā izcils darbadienas noslēgums būs izmeklēta maltīte papildinājumā ar glāzi svaiga un piesātināta baltvīna, uz terases klausoties koku šalkās un baudot vieglu vēja brīzi. Šis ir labs restorāns, lai relaksētos kaut uz pāris stundām.

Restorāns, kurā sākas ceļš uz sadarbību

Biznesa pusdienas ir lielisks veids, kā ar izcila ēdiena palīdzību bruģēt ceļu uz panākumiem.

Restorāna darbinieki ir veltījuši savu dzīvi gardu ēdienu un dzērienu pasniegšanai, viņi no sirds priecājas par jūsu interesi un ar lielāko prieku paskaidro, kā tiek gatavots ēdiens, un uzklausa jūsu viedokli par garšas baudījumu. Restorāna komanda zina, ka, tieši tāpat kā satiekoties biznesa partneriem, lai apspriestu labākos sadarbības modeļus, prasme uzklausīt viedokli ir tikpat nozīmīga, kā spēja to izteikt.

Paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks, tādēļ aiciniet savus klientus un sadarbības partnerus uz nesteidzīgu maltīti vien dažu minūšu braucienā no Rīgas centra. Ārpus pilsētas steidzīgā ritma jums būs iespēja ieelpot svaigu gaisu, atbrīvot prātu no liekām domām un bez satraukuma novietot automašīnu bezmaksas stāvvietā, ko diemžēl restorāni Rīgā piedāvāt nevar.

"Baltvilla" restorānā valda īpaši pacilājoša gaisotne, kas biznesa tikšanās reizes padarīs brīvākas, bet jūsu mazos vai lielos svētkus – sirsnīgus un mājīgus.

Restorāns kāzām un citām svinībām

Šis restorāns ir lieliska vieta jūsu ģimenes svētkiem. Kad tiek pasniegta maltīte, visi uz mirkli pieklust, izgaršo ēdienu, novērtē tā gaumīgo noformējumu un uz brīdi aizmirst ikdienas raizes. Vai ne tādēļ cilvēki labprāt vakaros dodas ārpus mājas un ļaujas ļautos nesteidzīgām sarunām un dzīves baudījumam?

Foto: Baltvilla.lv

Kādēļ "Baltvilla" ir piemērots restorāns kāzām?

"Baltvilla" nav tikai labs restorāns. Tā ir arī viesnīca ar profesionālu SPA kompleksu, ko nereti restorāni Rīgā saviem viesiem nodrošināt nevar. Izvēloties "Baltvilla" par kāzu svinību vietu, jums būs iespēja:

  • nakšņot 4 zvaigžņu viesnīcas numuriņos, no kuriem paveras patīkams skats uz priežu silu;
  • sarīkot banketu līdz pat 100 cilvēkiem, ņemot vērā katra viesa un jūsu pašu prasības;
  • neuztraukties par dekorācijām, kas saskaņotas ar kāzu kopējo tematiku un akcentējošām krāsām;
  • parūpēties par uzkodām uzreiz pēc ceremonijas, ja tā notiek citviet;
  • pēc svinībām relaksēties SPA zonā vai sauļoties ezera pludmalē;
  • jau kāzu dienā izjust medus mēneša cienīgu atpūtu.

Ļaujiet profesionāļiem parūpēties par jūsu viesu labsajūtu, pasniedzot maltīti un uzkodas, ko atzinīgi novērtēs pat prasīgākie gardēži. Pateicoties pašmāju daudzveidīgajām dārza veltēm, restorāns banketu piedāvājumu regulāri maina un papildina. "Baltvilla" pavāri uzburs jums pasakaini gardu ēdienu no uzkodām un priekšēdieniem līdz pamatēdieniem, desertiem un pieskaņotiem alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzērieniem.

Restorāna gaisotni sev līdz paņemt nevar, bet tajā var atgriezties, lai palutinātu sevi un savus mīļos atkal un atkal. Sviniet dzīvi un ļaujieties kārdinājumam, ko sniedz labs restorāns! Restorāns "Baltvilla" – mēs padarīsim dzīvi garšīgāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!