Foto: Publicitātes foto

2015.gada maijā Baltijas valstīs veiktais pētījums liecina, ka lielākā daļa ģimeņu vēlas gatavot citādus ēdienus nekā ikdienā. Tās ir gatavas izmēģināt jaunus ēdienus, ja tos var pagatavot ātri un bez receptēm. Tādēļ Santa Maria mērķis ir piedāvāt garšīgus Āzijas virtuves ēdienus, ko var ātri pagatavot ikdienā, kad nav daudz laika. Rezultātā esam radījuši ēdienu koncepcijas Santa Maria Āzijas VOK mērces un Āzijas garšvielu maisījumi — šie ēdieni ir pagatavojami nieka 15 minūtēs.

Nereti par grūtāko tiek uzskatīta Āzijas ēdieniem raksturīgās garšas iegūšana.

Galvenais ir panākt līdzsvaru starp asu, skābu, saldu, sāļu un umami garšu, izmantojot Āzijas virtuves mērces un garšvielas, kas parasti nav atrodamas eiropiešu virtuves skapīšos.

Santa Maria pavāri ir atrisinājuši šo situāciju, piedāvājot pircējiem gatavas garšvielas dažādu Āzijas vok un sautētu ēdienu pagatavošanai, jo ikdienas ēdienam jābūt vienkārši pagatavojamam bez daudzām sastāvdaļām.

Vienkārša ēdienu gatavošana ar Āzijas mērcēm un garšvielām

Pateicoties Santa Maria radītajām Āzijas ēdienu koncepcijām, tagad pircēji var viegli pagatavot tādus garšām bagātus ēdienus kā Pad Thai vai Paneng. Galvenais, kas nepieciešams, ir karsta panna un viegli pieejamas izejvielas, piemēram, svaigi dārzeņi un vistas gaļas strēmelītes. Īsto garšu ēdieniem piešķirs Santa Maria Āzijas VOK mērces un Āzijas garšvielu maisījumi. Āzijas VOK mērces ir Āzijas virtuves mērču sērija, piemēram, sojas mērce, zivju mērce un sezama eļļa, kurās netiek izmantoti konservanti. Āzijas garšvielu maisījumi ir augstas kvalitātes garšvielas, ko izstrādājuši mūsu pavāri un kuru garšu līdz perfekcijai pilnveidojuši degustētāji, kuru vidū bija gan profesionāli pavāri, gan vienkārši cilvēki.

Izteiktas Korejas virtuves tendences

Korejas virtuve kļūst arvien populārāka, tādēļ mēs esam radījuši produktu, kas ikvienam ļaus viegli pagatavot bulgogi. Tā ir plāni sagriezta, cepta liellopa gaļa ar garšvielām, ko pasniedz salātu lapā kopā ar rīsiem un Sriracha mērci. Bulgogi arvien biežāk sastopams restorānu ēdienkartēs.

Mūsu jaunais produkts Āzijas garšvielas korejiešu BBQ Bulgogi ēdienam ir izgatavots no oriģinālajām izejvielām: sojas, sezama sēklām, melnajiem pipariem, grauzdētiem un kaltētiem ķiplokiem un niedru cukura. Mūsu degustāciju testos tās saņēma visaugstāko novērtējumu.

Arvien aktuālāks kļūst arī ekoloģisks ēdiens. Santa Maria ir sertificējusi Āzijas saldskābo vok mērci un Āzijas garšvielas ar ananasu kā ekoloģiskus produktus.

Mūsu mērķis ir atvieglot nepieciešamo produktu iegādi un populāru Āzijas ēdienu pagatavošanu pat saspringtās darba dienās.

Pateicoties jaunajam dizainam un skaidrajiem norādījumiem uz iepakojumiem, izvēlēties ir ļoti vienkārši. Turklāt uz katra produkta iepakojuma skaidri norādītas arī izejvielas, kas nepieciešamas konkrētā ēdiena pagatavošanai.

*Pirkšanas ieradumu pētījums Baltijas valstīs, Latvijas fakti, 2015.g.maijs


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!